2777
2789
عنوان

خواب دیدم 🥲🥲 چرا باید این خوابو ببینم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 78 پست
اتفاقا من نود درصد خوابام به واقعیت تبدیل شده رویای صادقه بودن در ضمن خواب پرواز منم میبینم ولی این ...

شما که قبلتر میگفتی بیشتر خوابات چپه اس 

الان یهو ۹۰ درصد خوابت صادقه شد

همش میگم جنس موتوری نگیریناااا

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من خوابتو کامل بگو من تعبیرش میکنم نگران نباش خواب زن معمولا برعکسه منم یه بار خواب دیدم قراره با ...

عزیزم خواب ظن(گمان)  برعکسه

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
شما که قبلتر میگفتی بیشتر خوابات چپه اس الان یهو ۹۰ درصد خوابت صادقه شدهمش میگم جنس موتوری نگیرینااا ...

باهوش خواب صادقه هم میتونه برعکس تعبیر شه 

مثلا من بارها خواب دیدم یکی تو خوابم مرده ولی تو واقعیت با این که بیماری داشته ولی چندین ساله زنده است هنوز و به معنی عمر طولانی هر چند شما نمیفهمی حرفای منو 

خواب صادقه همیشه به اون شکلی کهدتو خواب هست به واقعیت تبدیل نمیشه و برعکسش به واقعیت تبدیل میشه 

شما فکر کنم برای یه بارم خواب صادقه ندیدی که هنوز این چیزارو نمیفهمی و این خواب ظن تازه یاد گرفتی فکر میکنی 

چه هنری کردی .......منم ریپلای نکن حوصله بحث با تو یکیو ندارم موادی

به من خوابتو کامل بگو من تعبیرش میکنم نگران نباش خواب زن معمولا برعکسه منم یه بار خواب دیدم قراره با ...

خواب دیدم خاستگار اومده همه خوشحالن دارن قرار عقد و عروسی رو میزارن من مخالفم ولی خانواده میگن باید بری بهش آخر مجبور شدم و باهاش ازدواج کردم

خواب دیدم خاستگار اومده همه خوشحالن دارن قرار عقد و عروسی رو میزارن من مخالفم ولی خانواده میگن باید ...

خوب تعبیرش اینه که با یک راننده کامیون ازدواج می کنی که هیکل بزرگی داره و سیبیلو  و شکم گنده هست😐 و تو رو دوست داره

خواب دیدم خاستگار اومده همه خوشحالن دارن قرار عقد و عروسی رو میزارن من مخالفم ولی خانواده میگن باید ...

یه چیزی بهت بگم برای یه خانم میانسال هست این قضیه 

ایشون یه شب خواب پیامبر میبینن پیامبر بهش گفته بود 

به فلانی بدهکاری و این کار و اون کار کردی خلاصه پیامبر همه چیزایی که تو واقعیت مربوط به اون خانم میشده رو تو خواب گفته بود دونه دونه بعد پیامبر بهش گفت یه ماه دیگه میمیری 

اون خانم وقتی این خواب از مرجع تقلید میپرسه بهش میگن 

من امضا میکنم تو عمر میکنی هفتاد سال عمر میکنی بعد از یه ماه اون خانمه هنوز زنده است با اینکه خواب پیامبر دیده بود ولی زنده موند پس نگران نباش این جور خواب ها حتما به معنی ازدواج نیست

آخه اسی عاشق ازدواج هست ، و آن شا الله هم تعبیر میشه و خوشبخت میشه

عاشق ازدواجه که ایموجی گریه گذاشته ؟ 😑😐😐

همچین دعایی واسه کسی که دوست نداره ازدواج کنه نکن لطفا ✨️

خوب تعبیرش اینه که با یک راننده کامیون ازدواج می کنی که هیکل بزرگی داره و سیبیلو و شکم گنده هست😐 و ...

😭😭😭واییییییییییی چرا راننده کامیون چرا هیکل گنده😭😭خداااااااااایااااا