2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 25 پست
اینم بگم قیمت خرید لباس با اجارش اونقدر الان فرقی نمیکنه قدیم بود ک زباددبود

اره درسته تقریبا زیاده مقداری از اجارش 

ولی بحث این تنها نیست، فرمالیته میگ میگیریم هر کشوری که رفتیم، و واقعا همین فیلمه و دیدن کشورای دیگس ک میمونه بنظرم...

عزیزم شرایطت دقیقا مثل منهمن دختر اولم خودموهمسرم به عروسی علاقه نداریم یعنی بیشتر به این علاقه ندار ...

ای وای😬  بااین وضعیت باید چی بشه، منم دقیقا دوساله عقدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چوب رو بگو اون بخره اگه خواستی این کار کنی ، اول برو سفر بعد برو سر زندگیت من باشم به هیچ وجه نمی ...

وسایلای بزرگ رو خریده، مثل یخچال و... فقط مونده این که گفتیم وسایلای بروز بخریم، برای همین گذاشتم یرای آخرین لحظه

نمیدونم بخدا فقط فشار روی من وشوهرمه

من حتی نمیدونم چحوری باهاشون صحبت کنم، الان بابام کنارمه»دلم میخاد تا تنهاس سرصحبتو باز کنم ولی نمیدونم چحوری

باباها معمولا درک بیشتری دارن تو این موضوعات

باورت میشه سر همین عروسی گرفتن دیشب با شوهرم بحث داشتیم ؟

من حتی نمیدونم چحوری باهاشون صحبت کنم، الان بابام کنارمه»دلم میخاد تا تنهاس سرصحبتو باز کنم ولی نمید ...

آره میدونم درکت میکنم

حالا من بابام گیر نیست میگه اشکال نداره ولی خب از مامانم حرف شنوی داره..مامانمم هرموقع میره پیش خاله هام میاد شروع میکنه میگه بدون عروسی نمیشه بری منم اعصابم خوردمیشه باشوهرم بحث میکنم

دقیقا، منم هیمنطور، از مامانم حرفشنوی دارعه😬

ببین اگه من یه درصد از فامیلامون خوشم میومد یه عروسی کوچیک میگرفتم دهنشونو میبستم ولی از فامیلامون بیزارم چون سرعقدم خیلی دخالت کردن الانم فضولی میکنن مخصوصا فامیلای مادرم..بخاطرهمین نمیخوام شکمشونو پرکنم