2777
2789
عنوان

ماه عسل

108 بازدید | 25 پست

تک دختر خونوادم، شرایطمون خیلی سخته، چطور و چه صحبتی داشته باشم که خونوادم راضی بشن برم ماه عسل؟

همش میگن نه عروسی انچنان، دعوتی انچنان باید داشته باشیم، چون طایفه مون خیلی زیاده، و اهل دوست و رفیق زیادی هستیم

ماه عسل چه ربطی ب عروسی داره ؟ یعنی عروسی نگیری بری ماه عسل ؟

اره، ولی درعوض شوهرم میگه لباس عروس برات میخرم، هرکشوری رقتیم فرمالیته میگیریم، پولی که داریم و خرج خودمون میکنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره، ولی درعوض شوهرم میگه لباس عروس برات میخرم، هرکشوری رقتیم فرمالیته میگیریم، پولی که داریم و خرج ...

خب ب خانوادت چه ربطی داره ، بگو شما عقد باهاتون هست ، جشن بگیرید 

من هزینه عروسی رو میخواهیم بریم یه سفر بهتر و بالاتر 

اره، ولی درعوض شوهرم میگه لباس عروس برات میخرم، هرکشوری رقتیم فرمالیته میگیریم، پولی که داریم و خرج ...

چقد عالی .خب بگید مسافرت قبل عروسی میخواهیم بریم اونجا فرمالیته بگیرم برا عروسی وقتی هم اومدین بگید دیگه پول ندارین برای عروسی و تمام

خب ب خانوادت چه ربطی داره ، بگو شما عقد باهاتون هست ، جشن بگیرید من هزینه عروسی رو میخواهیم بریم یه ...

عقد گرفتیم، الان تو دوره عقدیم، شوهرم همش میگه پول مفت ندارم تاخالا پول بدست نیووردی سختیش درک کنی و...

واقعا هم دلم میخاد برم چند تاکشور خارجی و عشق و حال، تا عروسی، البته عروس شدنم دوس دارم، ولی بعدش پولتو انکار ریختی دور، انکار برای مردم خرج کردی 

نظرم با نظر همسرت مثبت تر هستش 

من چندسال پیش اینکارو کردم و اصلا پشیمون نیستم که جشن عروسی نگرفتم اولش تمااااااام دوست و اشنا و فامیل و غریب و... هی حرف زدن که اره یدونه دختر بود و سوت و‌کور رفت سر زندگیش و جشن نداشت و... الان بااین شرایط تمام اونایی که چرت و پرت گفتن بچها خودشون همون ماه عسلم نتونستن برن چه برسه مهمانی بدن دیگه در دهنشونو‌بکل بستن و تازه میگن چه خوب کردی جشن و بریز بپاش نکردی

چقد عالی .خب بگید مسافرت قبل عروسی میخواهیم بریم اونجا فرمالیته بگیرم برا عروسی وقتی هم اومدین بگید ...

دلشون میشکنه اینجوری 🥺

دلم میخاد با رضایت کامل برم ماه عسل واقعا، اینحوری شوهرمم راضی تره

الان با بابام تنهام توی خونه، میخام یحوری سر صحبت باژ کنم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم و چی بگم

نظرم با نظر همسرت مثبت تر هستش من چندسال پیش اینکارو کردم و اصلا پشیمون نیستم که جشن عروسی نگرفتم او ...

عزیزدلم، خوشبخت وعاقبت بخیر بشین الهی

من مامانم راضی نیست، هی میگه یه دونه دختر دارم، دلم میخاد عروسی فلان جور باشه اینحور باشه اونحور باشه، البته که مادر اونم مسلما زاضی نیست

نظرم با نظر همسرت مثبت تر هستش من چندسال پیش اینکارو کردم و اصلا پشیمون نیستم که جشن عروسی نگرفتم او ...

درضمن، ما خونه هم ندارم، البته تاپیک های قبلمو بخون متوجه میشی که جریان خونه چی هست🙃

عقد گرفتیم، الان تو دوره عقدیم، شوهرم همش میگه پول مفت ندارم تاخالا پول بدست نیووردی سختیش درک کنی و ...

خب ببین بستگی به خودتون داره 

منم عقدم ، احتمالا هم عروسی نمیگیرم ، چون دوس ندارم و ...

عروسی نگیرم ، نصف جهاز با همسرم باید باشه 

بعدش هم میریم سفر و اینا، اتلیه و لباس و ... میپوشیم اما جشن شام نداریم 

اما مطمنی همسرت ماه عسلی ک میگه میبره ؟ فرمالیته خارج و ... ؟ اینا بستگی داره چقدر حرفاش رو قبول داشته باشی 

خب ببین بستگی به خودتون داره منم عقدم ، احتمالا هم عروسی نمیگیرم ، چون دوس ندارم و ...عروسی نگیرم ، ...

اره مطمینم چندین بار بهم گفته با تور چند تا کشور میریم برات فلان چیز میخرم و...خرجایی که میخایم برای عروسی کنیم برای خودمون میزنیم جیب، ما جهیزیمون تکمیله فقط وسایل چوب نخریدی

اره مطمینم چندین بار بهم گفته با تور چند تا کشور میریم برات فلان چیز میخرم و...خرجایی که میخایم برای ...

خب چوب رو بگو اون بخره 

اگه خواستی این کار کنی ، اول برو سفر بعد برو سر زندگیت 

من باشم به هیچ وجه نمیرم سر زندگیم بعد برم سفر و ...

عقد گرفتیم، الان تو دوره عقدیم، شوهرم همش میگه پول مفت ندارم تاخالا پول بدست نیووردی سختیش درک کنی و ...

عزیزم شرایطت دقیقا مثل منه

من دختر اولم خودموهمسرم به عروسی علاقه نداریم یعنی بیشتر به این علاقه نداریم که پولمونو خرج فامیل کنیم تصمیم گرفتیم بریم مسافرت ولی مادرم گیرداده به عروسی البته بیشتر بخاطر حرف فامیل میگه

از طرفی هم شرایط خونمون مثل شماست تقریبا پدرشوهرم قراربود خونه طبقه بالاشون رو بده مابشینیم الان زدن زیرش بیخیالن ماهم دوساله عقدیم