2777
2789
عنوان

دلم همیشه می خواست دو تا بچه داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 82 پست
الان که نه گفتم دو سالش شد اون از شیر گرفتم بعد

اونو از شیر بگیری هنوز بدنت ضعیفه حالا اگرم خواستی حداقل بزار برا سه سالگی اقدام کن و اینکه سعی کن بیشتر دربارش فکر کنی مرد اگر نخاد آخرم هر چی بشه میگه تو خواستی من حوصله نداشتم و این حرفا و الان اصلا حرفش رو نزن بزار ی مدت بگذره

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کم کم راضیش کن و صبر داشته باش نخواه که یهو راضی بشه در این حین خودتو تقویت کن چکاپ و ایناتو انجام ب ...

والا بهم می گه مگه من چه خیری از داداشم دیدم که بچم به خواد از خواهر و برادرش ببینه 

در صورتی که رابطش با داداش اولیه ولی می گه تک فرزندی بهتره

اونو از شیر بگیری هنوز بدنت ضعیفه حالا اگرم خواستی حداقل بزار برا سه سالگی اقدام کن و اینکه سعی کن ب ...

فعلا راضی شه 

سر اولی یهویی شد دیگه ازم می ترسه خیلی حواسش هشت دوباره بچه دار نشیم

مادرهایی که میگن بعد هشت سال بچه دوم آوردن به تحقیق کوچولو در زمین تربیت فرزند داشته باشید می فهمید ...

عزمزم تحقیق می خوای چی کار وقتی به چشم دارم می بینم. برادرم بچه هاش سه سال فاصله دارن هر روز جنگ بود خونشون. هر دوتا شون یه جور اسباب بازی می خواستن و همش دعوا می کردن. الانم که ابتدایی شدن بزرگه هر جا بخواد بره کوچیکه قیامت که اونم باید بره. من پسرم رو تا ابتدایی همش فکر و ذکرم بود و چه تفریحی چه کلاس های مختلف بردم. الان دخترم یک سالش فقط بازی می کنن و بزرگه خیلی کمکمه. تازه خودش به درساش می رسه من فکرم راحته. اینقدر از رو کتاب زندگی نکنید

فعلا راضی شه سر اولی یهویی شد دیگه ازم می ترسه خیلی حواسش هشت دوباره بچه دار نشیم

از الان هر چی بگی بدتره حساسش میکنی فعلا که بچت یکسالشه حالا هیچی نگو تا موقع اقدام کردنش ....فقط بدون اگر نخاد و به زور بخای ی بچه دیگه بیاری خودت صدمه میخوری مت یکی از اقواممون همینطور شد الان اصلا هیج کمکی به خانومش نمیکنه میگه به من چه مسئولیتش با خودته من نمیخاستم تو همش گفتی و خواستی!!!!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

به حرف شوهرت گوش بده

عزیزم شما هم شاغلی و هم هنوز بچت خیلی کوچیکه... حتی 2 ساله بشه هم زوده برا دومی.. همه سختیش هم برای شما هس

من از تجربه خودم میگم. دوتا بچه پشت سرهم دارم که خیلی خیلی اذیت شدم... تازه من خانه دار هم هستم

اینکه میگن باهم بزرگ میشن واقعا مسخره هس... بچه های پشت سرهم همش دعوا دارن

بزار بزرگتر که شد بعد راضیش کن برا دومی

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
به حرف شوهرت گوش بدهعزیزم شما هم شاغلی و هم هنوز بچت خیلی کوچیکه... حتی 2 ساله بشه هم زوده برا دومی. ...

بیار کله تو ماچ کنم. هی می کن فاصله سنی دکتر هلاکویی. بابا الان بچه تا ابتدایی از خونه بیرون نمی ره حالا تو فک کن دو تا کوچیک. من می دونم شما چه قدر اذیت شدین‌  . 

عزمزم تحقیق می خوای چی کار وقتی به چشم دارم می بینم. برادرم بچه هاش سه سال فاصله دارن هر روز جنگ بود ...

خب همون دیگه چون اختلاف سنی زیاده اگه کمتر بود از خداش بود باهاش بره چون رفیق و دوستش دو قلو ها رو ندیدی چجورین اگه همون بچه برادرت با یکی از بچه ها فامیل دعواش بشه دو تایی پشت همن بزرگ که شن پدر و مادر دیگه درکشون نمیکنن مشکلی پیش بیاد کمک همن

ما الان همسایمون سکته کرد خواهراش از راه دور اومدن بردنش دکتر کوچکترین مشکلی برا خواهر و برادر پیش بیاد آدم بیشتر از خودشون ناراحته یسری ها با هم دشمنن به خاطر تربیت غلط پدر و مادره با مقایسه و مسابقه رقیب و دشمن میشن