2777
2789
عنوان

دلم همیشه می خواست دو تا بچه داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 82 پست
خب همون دیگه چون اختلاف سنی زیاده اگه کمتر بود از خداش بود باهاش بره چون رفیق و دوستش دو قلو ها رو ن ...

بابا می گم سه سال فاصله دارن. چه دعوایی چی می گی . اینقدر دو تا هم سن سخته که مردم فقط به یکی راضی آن دیگه‌ . اگه بدونن با فاصله چه قدر راحتترن.  زنداییم پسرش ده ساله بود دخترش رو اورد‌ . الان دختره ده سالشه و برادرش دانشجوعه. اینقدر با هم خوبن و تفریح دارن و کمک همن . اصلا هر چی شما می گی درسته. 

بیار کله تو ماچ کنم. هی می کن فاصله سنی دکتر هلاکویی. بابا الان بچه تا ابتدایی از خونه بیرون نمی ره ...

حالا هلاکویی مگه خودش چندتابچه پشت سرهم داره که بقیه رو تشویق به اینکار میکنه؟ 

آره عزیزم واقعا خیلی اذیت شدم و میشم. چون هنوز کوچیک هستن. همونموقع هم خیلیا گفتن اینکارو نکن خودت نابود میشی... گوش نکردم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا هلاکویی مگه خودش چندتابچه پشت سرهم داره که بقیه رو تشویق به اینکار میکنه؟ آره عزیزم واقعا خیلی ...

فک می کنن زمان قدیمه که بچه با فاصله کم بیارن برن کوچه بازی کنن. الان خیلی سخته . همون کلاس اول می دونی چه مکافاتی داشتیم ما هر روز کاردستی و بازی با درس. انشاا... خدا به شما هم کمک کنه کارت سخته.

فک می کنن زمان قدیمه که بچه با فاصله کم بیارن برن کوچه بازی کنن. الان خیلی سخته . همون کلاس اول می د ...

آره دقیقا

الان خیلی سخته.. مثل قدیم نیس

ممنونم گلم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

واسه کسایی مینویسم که راحتی بچه اشون مهم تر از خودشونه بچه دوم با اختلاف زیاد بعد از ازدواج خواهر و برادر بزرگتر افسرده میشه تنها میشه زود سراغ رل و دوست پسر میرن برای بچه اول مث اینکه تو هفت سالگی مادر یا پدر شده باشه خیلیاشون میگن قبلا ما یه بچه بزرگ کردیم دیگه بچه نمیخوایم