2777
2789
عنوان

تبریزیا ب ترکیایی ک شبیه خودشون نیست میگن دهاتی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 40 پست

اخ اخ اخ نژاد پرست تر از تبریزی سراغ ندارم ،عمه من بیست سال پیش شغل شوهرش منتقل شد اونجا یعنی پوستشون و کندن ،بدبخت زبونشون و بلد نبود چیزی بهشون نمیفروختن تا یکسال همکارهمسرشون تو خرید اینا کمکشون میکردن ،تا زبان یاد گرفتن ،اصلا غریب نواز نیستن ،جالبه خودشون تو تمام شهرها هستن مخصوصا تهران ،تمام شغلارم گرفتن ولی کسی حق نداره بره شهرشون، من چند سال پیش رفتم خونه عمم مهمونی ،رفتم سواری گفتم آقا آب معدنی بده بهم نداد ،گفتم بابا خب بلد نیستم زبونتون و حرف بزنم جرم که نکردم 

من کوردم باورکنید روستاهایی که پنج کیلومتر هم از هم فاصله دارن هم کمی لهجشون باهم فرق میکنه واین برا ...

دقیقا همینطوره تو شهرما هم😀

میبینی تو بی آر تی یکی مثلا از شهرستان خوی اومده یجوری حرف میزنه مثل ما نیست ،آدم دوست داره بیشتر حرف بزنه توهین نمیکنن که دهاتیه واینا 

یه عمر تبریزم دیگه

https://harfeto.timefriend.net/17319298842977   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخ اخ اخ نژاد پرست تر از تبریزی سراغ ندارم ،عمه من بیست سال پیش شغل شوهرش منتقل شد اونجا یعنی پوستشو ...

جدی😳😳😳😳😳😳😳تا این حد غرور دارن

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

آره منم شنیدم کلا با غریبه حال نمیکنن

داداشم با خانواده رفته بودن واسه مسافرت تعریف میکرد میگفت وقتی میفهمیدن ترک نیستیم کلا رفتارشون تغییر میکرد،حتی یه پیرمرد بهشون گفته بود فارسی چیه به زبون آدمیزاد حرف بزن😂یعنی ترکی

متاسفانه از کامنتا مشخصه:)

هیشکی تاییدت نکرد که میگن دهاتیه وفلان 

یه عده میگن با فارسا نمیسازن اونم چون سختشونه فارسی حرف زدن برا همون 

الکی سعی نکن خراب کنی مردمو با این حرفات 

https://harfeto.timefriend.net/17319298842977   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

هیشکی تاییدت نکرد که میگن دهاتیه وفلان یه عده میگن با فارسا نمیسازن اونم چون سختشونه فارسی حرف زدن ب ...

عزیزم من مریض نیستم بیام الکی همچین چیزی رو بگم..گفتن و اومدم اینجا درددل کنم چون چهارسال قراره اینجا زندگی کنم

شماهم نمونه ای از همین مردمی با طرز صحبتت.مشت نمونه خرواره

دیگه هم ریپ نزن مرسی🙏

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)

جدی😳😳😳😳😳😳😳تا این حد غرور دارن

بقران اگر دروغ بگم ،فقط اطراف جاهای گردشگریشون که مسافر میاد مغازه ها آپ دیت شدن اونم چون برا سود خودشون هست خرید کنن ،وگرنه شما برو جاهای دیگه اگر محلت گذاشتن ،خدا کنه حالاها بهتر شده باشن

عزیزم من مریض نیستم بیام الکی همچین چیزی رو بگم..گفتن و اومدم اینجا درددل کنم چون چهارسال قراره اینج ...

فقط تو خوبی وهمشهری هات ،باشه 

همدان فارس هستن و لهجه ی خاصی دارن روستا های اطرافش و شهرستان هاش ترک و لر و کرد داره وگرنه خود همدا ...

آره فارس هستن عزیزم 

کرد هم بیشتر از سنندج و کرمانشاه داخل خوابگاه ما بود 

ترکای اطراف همدان مثل قروه 

اونا بد نبودن من بلد نبودم طرز برخورد رو البته سنی هم نداشتم 

بقران اگر دروغ بگم ،فقط اطراف جاهای گردشگریشون که مسافر میاد مغازه ها آپ دیت شدن اونم چون برا سود خو ...

اخه مگه خونشون رنگین تره یا لهجشون الهیه مگه چیه یه نژاد از چندین نژاد ایرانن😳😳😳😳

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖