2777
2789
عنوان

تبریزیا ب ترکیایی ک شبیه خودشون نیست میگن دهاتی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 40 پست
چرا نژادهای ایرانی اینقدر دچار توهم خودبرتر بینی و نژاد برتربودن دارن من خودم کوردم واقعا از نظرم مس ...

مخصوصا توی اینستا خودشون رو جر میدن

خوبه که فارسم 😂😂

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

خیلی هم جنبه درددل نداشت..

چه تبریز چه شهره دیگه وقتی یکی با لحجه حرف میزنه میپرسن لحجه کجایی..هرکس به لحجه خودش عادت کرده...حتی تو تبریز هم هر شهرستانی یه لحجه داره..

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شهرت هرجا باشه بری شهر دیگه برا زندگی همینه فرهنگا متفاوته و در مورد یسری مسائل طرف ممکنه جبهه بگیره و خودشو بگیره 

من از تهران رفتم همدان برام سخت بود با کرد یا لر یا ترک کنار بیام اصلا انگار اونا برام یجوری بودن 

قصد توهین به قوم خاصی ندارم 

من چون سالها تو تهران بودم خب سخت بود برم تا حالا برخورد نداشتم با شهر دیگه ای 

همه جا خوب و بد هست ولی بدی از یاد نمیره

بنظرم نجابت هر شخص مهم هس چه زن باشه چه مرد

کاش دهاتی باشیم ولی هرز نپریم 

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

مخصوصا توی اینستا خودشون رو جر میدنخوبه که فارسم 😂😂

اینا جا مغز نخود خام تو مغزشونه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

بیچاره اسی توهین نکرد که

الکی میگه اخه 

به اوناییکه از اطرافن میگن دهاتی و..

چه حرفیه دروغ میگه اینطوری نیستن ،اگرم اینجوری گفته یکی واقعا بی فرهنگ بوده وگرنه اینجوری نیست درکل 

با اوناییکه همشهریشون نیستن زیاد خوش وبش میکنن ،کلا خوشمون میاد یکی با یه لهجه غیراز تبریزی تو جمع حرف بزنه ..

https://harfeto.timefriend.net/17319298842977   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

همسر همکارم تبریزی بود .هر دو ترک بودن ولی میگفت میرم تبریز احساس غربت میکنم .میگفت با خودشون خوبن. ولی در کل بعضی از ترک ها آدمهای بجوشی نیستن زیاد با غریبه ها.عروس خانواده ترک هستم دیگه از نزدیک تجربه کردم

منم خیلی از اخلاق ادمهای تبریز بدی شنیدم ...اخلاقشون بده ، دلیل براین نیست که خودشون هم ادمهای بدی باشن ....حالاهم شما تحمل کن و به چشم یه تجربه بهش نگاه کن و به دل نگیر ...دیگه بعضیا کلا ذاتشونه فخر فروشی و حس خودبرتربینی ....این ماییم که باید اهمیت ندیم به این افکار پوسیده ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
همسر همکارم تبریزی بود .هر دو ترک بودن ولی میگفت میرم تبریز احساس غربت میکنم .میگفت با خودشون خوبن. ...

آآ همینه میگن به ترکا دختر ندین 😂

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
الکی میگه اخه به اوناییکه از اطرافن میگن دهاتی و..چه حرفیه دروغ میگه اینطوری نیستن ،اگرم اینجوری گفت ...

بله عزیزم الکیه شما درست میگی😂

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)

من کوردم باورکنید روستاهایی که پنج کیلومتر هم از هم فاصله دارن هم کمی لهجشون باهم فرق میکنه واین برامن خیلی قشنگ وجالبه عاشق لهجه ادمها بخصوص وقتی فارسی حرف میزنن هستم ما از همون اختلاف ریز لهجه ها میفهمیم طرف از چه طایفه ایی هست

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

عزیزم شهرت هرجا باشه بری شهر دیگه برا زندگی همینه فرهنگا متفاوته و در مورد یسری مسائل طرف ممکنه جبهه ...

همدان فارس هستن و لهجه ی خاصی دارن 

روستا های اطرافش و شهرستان هاش ترک و لر و کرد داره 

وگرنه خود همدان اصالتا فارس هستن 

آآ همینه میگن به ترکا دختر ندین 😂

همسرم خودش خیلی خوبه. خانواده پدریشم خوبن ولی خانواده مادریش بجوش نیستن.همه هم ترک هستن ولی هر کدوم اخلاق خاصی دارن. فارس و ترک زیاد نمیتونن با هم بسازن مثل من کمه 😂