2777
2789
عنوان

پولم و بدم به شوهرم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ترجیح میدم ندونه پول دارم ،دادم همروطلا گرفتم چون ممکنه نتونه برگردونه، ناراحتی بعدش برام مهمه ام ...

ن پس میده اونجوری نیست 

همین الان طلا دادم بهش داره با نرخ طلای الان حتی بیشتر بم بر میگردونه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
طلا فروختی دادی اونم داره پست میده پس اگه اهل خوردن بود بهت پس نمیداد به نظرم بهش بده و بگو لطفا حسا ...

اره پس میده. خیلی اهل حلال و حروم اصلا اونجوری نیست بهش اعتماد دارم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

[QUOTE=361940165] 

دقیقا

من اعتماد دارم ب شوهرم هم سودش و میده بدون هزار تومن جا ب جایی هم اصل پولم و هر وقت بخوام

عجیبه اینجوری پول من پول تو بینتون هست

پول من پول تو نیست عزیزم اتفاقا اصلا ازین حرفا نداریم 

داره میده برم طلاهام و بخرم 

ولی دوست دارم ب جای طلا خودم ی درآمدی داشته باشم 

ماشالله چقدر این جا به شوهراشون اعتماد دارن همه،چقدر عجیبه نینی سایت،، بنظرم بده ماهی15،20تومن خیل بهتر از طلاس تازه اصل پولت هم هست البته اگه شوهرت مث شوهر اونایی که پست گذاشتن نیست

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
ماشالله چقدر این جا به شوهراشون اعتماد دارن همه،چقدر عجیبه نینی سایت،، بنظرم بده ماهی15،20تومن خیل ب ...

اگه اونجوری بود ک الان این پول طلاها رو بر نمیگردوند

تازه من نزدیک 100 طلا فروختم داره ب نرخ خرید طلای روز و بیشتر بهم بر میگردونه

اگه اونجوری بود ک الان این پول طلاها رو بر نمیگردوندتازه من نزدیک 100 طلا فروختم داره ب نرخ خرید طلا ...

خوبه دیگه پس همون بده بهش پول رو ماهانه سود بگیر بده طلا دوسر برده اینجوری

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......