2777
2789
عنوان

پولم و بدم به شوهرم⁉️

244 بازدید | 26 پست

همسرم ماشین خرید و فروش میکنه 

قبلا پول کم آورد ی مقدار طلا فروختم دادم بهش

حالا الان حدود 200 داره بهم بر میگرده

میخوام بگم با پول منم ماشین بخره بفروشه سودش نصف نصف

شاید ماهی 15 الی 20 برام بمونه 

خوبه ب نظرتون یا برم دوباره همه رو طلا بخرم؟

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نههه نده، برا خودت طلا بخر

میافتم با سودش برم ریز ریز طلا بخرم پول اصلیم سر جاشه دیگه هر موقع نخواستم میگم بم بده  

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

یعنی ۲۰۰میلیون سرمایه بذاری ماهی ۱۵،۲۰ میلیون سود کنی ؟ 

اگه اینطوره که عالیه . اصل ۲۰۰ میلیون که سرجاشه هرزمان خواستی میتونی بگیری . 

اون ۱۵،۲۰ میلیونم میتونی جمع کنی ، حالا یا خورد خورد طلا بخری . یا دوباره بدی شوهرت باهاش کار کنه سود بهت بده .

نمی دونم 🤔 ولی اسی حتماً هر پولی که بین هم ردّ و بدل می کنین رو روی کاغذ با امضا و تاریخ بنویسین.درسته زن و شوهر هستین ولی دنیا بالا و پایین داره.کار از محکم کاری عیب نمی کنه.ان شاءاللّه رزق و روزیتون بیشتر از این بشه.🌷

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
یعنی ۲۰۰میلیون سرمایه بذاری ماهی ۱۵،۲۰ میلیون سود کنی ؟ اگه اینطوره که عالیه . اصل ۲۰۰ میلیون که سرج ...

اره گفتم با سودش ریز ریز طلا میخرم اصل پولام سر جاشه دیگه هر وقت نخواستم میگم  کل پول و بر گردون