2777
2789

شوهرم سنگ ۷ میلی و سنگ ریزه داشت

ابتدای حالبش بود دکتر متخصص گیاه پزشگی یه شربتی رو براش ترکیب کرد ک همون شب اول درد بسیار شدیدی داشت و ادرارش کدر شد  و گفتیم دفع شده بعد اون دیگه اصلا درد نداشت

تا امروز امروز دوباره درداش شروع شده

نمیدونیم بخاطر چیه  امکانش هست دفع نشده باشه یا این درد شدید بخاطر سنگ ریزه ها باشه

یا همون سنگ ۷ میلیه و دفع نشده یا دفع شده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اون سنگ ۷ میل دفع نشده باید لیرز کنه شوهرت منم خودم همین طوری بودم اگ صبر کنی کلیه اش عفونت میکنه بدتر میشع

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

دفع بشه میبینینش.

داروشو مرتب بخوره 

آب زیاد بخوره 

آناناس خیلی خوبه

دلستر بخوره راه زیاد بره طناب زدن و بپر بپر کردن در حد توان اگر هست

تا دفع بشه.ممکنه خون هم ببینه تو ادرارش که نترسین طبیعیه

من پارسال دفع کردم خیلی بد بود میرفتم دستشویی ببخشید فقط ادرار تیره و سیاه ازم میومد رنگ خون.دو سه هفته طول کشید تا بهبود پیدا کنم 

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺
من پارسال دفع کردم خیلی بد بود میرفتم دستشویی ببخشید فقط ادرار تیره و سیاه ازم میومد رنگ خون.دو سه ه ...

شوهرمنم اینجوری بود ادارش کاملا سیاه بود برا همین گفتیم دفع شده

اما این درد ناگهانی دوبارش نمیدونم چیه

امروز دوتا مورفین زد

بگو خودش رو اذیت نکنه بره سنگ شکن تا خردش کنن اینجوری خیلی اذیت میشه برا دفع

ی بار دیگم رفته سنگ‌شکن گفتیم خداکنه احتیاج نداشته باشه

اون دکتری ک شربت رو براش تجویز کرد گفت سنگ انوازه ۱۲ میلم باهاش دفع شده 

شوهرمنم اینجوری بود ادارش کاملا سیاه بود برا همین گفتیم دفع شدهاما این درد ناگهانی دوبارش نمیدونم چی ...

منم اون موقع دفع خیلی درد داشتم دکتر 12 تا امپول برام نوشت با مسکن روزی دوتا باید به پاهام میزدم .شاید ایشون هنوز داره دفع میکنه ولی اگه خوب نشد ی دکتر دیگه ببرین 

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺