2777
2789

یک عده از زن‌ها هستن که شدن بلای جان دیگر زن ها

چرا؟

من بار‌ها از مرد ها شنیدم اگر زنت بفهمه خیلی دوسش داری اذیتت میکنه..خداوکیلی با چشم خودم دیدم مرد وقتی زنش رو خیلی دوست داشت اذیتش کرد..

خب فقط بحث این مرد نیست همون مرد صدتا دوست، رفیق، فامیل و آشنا داره که دارن این قضیه را نگاه میکنن..

بعد بارها شنیدم مرد ها بهم دیگه گفتن اگر زنت بفهمه که زن های دیگه جذبت میشن و جذب اونا میشی تمام توجه ات میاد سمتت. خفه خون میگیره همه حواسش میاد سمت تو.. فکر و خیالش میشه تو

بازم در کمال تأسف بارها دیدم این شیوه مرد ها جواب داده

خب همون مرد ها که با این شیوه کار می‌کنن و جواب میگیرن بازم صدها دوست، فامیل و آشنا دارن که میبینن

من کاری به زن و مرد ها هیز و فاحشه ندارم که ذاتشان کثیفه از روز تولدشان اینجور بودن اونا بحث شان جداست.

اما بارها دیدم رفتار یکسری از زن ها مثل مثال بالا باعث شده شوهرش خیانت کنه طرف عاشق زنش یا حتی بگم دوست دخترش بوده دختره محل سگ به مرده نذاشته

اما همین که فهمیده مردش به یک دختر همکار، فامیل، همسایه، تو گوشی یا هرکسی جذب شده یا همون زن ها جذب شوهرش شدن تمام توجه اش میره رو مردش

تمام فکرش تمام زندگیش و همه کار برای مردش می‌کنه 

نمی‌دونم واقعیت اینه چه قبول کنیم چه نکنیم چرا بعضی از زن ها جز مرد ها بی وفا میشن..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا این قضیه رو در مسأل قبل ازدواجم دیدم مثل به پسره گفتن اگر دختره بفهمه خیلی عاشقشی ترکت می‌کنه یا باهات ازدواج نمیکنه..و واقعا هم اینجور شد.

خوب همون پسر در موارد بعدی زندگیش دیگه یک آدم عاشق و پاک نیست عشقش را ابراز نمی‌کنه بلکه تبدیل میشه به یک آدم بی وفا دخترباز و اتفاقات می‌بینی جوابم میگیره

خداروشکر من اینطور نیستم خیانت ببینم سریع ولش میکنم بفهمه دنیا دست کیاااااداداا

بحث همه نیست بحث یک عده است که اینجورن باعث شدن این طرز فکر وارد زندگی آدما که دارن سالم و نرمال زندگی میکنن هم بشه

هورمون زنانه هورمون مزخرفیه ، ثبات نداره باعث انواع رفتارهای بی منطق میشه

از اونورم نقش مادرمون تو تربیت جنسی و عاطفی برای زندگی مشترک خیلی ضعیف و حتی منفی بوده اغلب .. ما تو خیلی از موارد از مادرامون داریم تقلید می کنیم

به نظر من بهترین حالت این هستش که باید تلاش کنیم از همون اول همه چیز در حد تعادل و دوطرفه باشه. 

محبت کردن ، احترام گذاشتن ، توجه کردن و ... 

از طرفی اگر عاقل و پخته هستیم ، باید تلاش کنیم اصطلاحا دهن بین نباشیم و بر اساس حرف دیگران رفتار نکنیم ، بلکه ببینیم رفتار درست چیه و همون رو انجام بدیم. 

چون زن ها احساساتین 

اگه مردام احساساتی بودن باز همین حرف بود؟

بعد ی خانوم علاوه برمردش کلی کارای دیگه داره مرد لطف کنه اونارو از دوش زنش برداره تا همسرش تمام کمال بهش توجه کنه

عجیبن غریبا کلفت تمام وقت مرد. 

من با متنتون مشکل ندارم ولی فک میکنی آمل اصلیش کیه؟

مرد ک صدتا چیرو وضیفه زن می‌دونه خودش فقط می‌ره سرکار برمیگیرد

من از یه بُعد دیگه تاپیکو دیدیم ..مردا دهن بینن بیشترشون و چه بسا خانواده خودشونم باشن رو حرف اون زندگیشونو سازمان دهی میکنن و میشه مشکلات پشت مشکلات .مثال مثالی که شما زدین دوست اقاهه میگه زنت نفهمه جذبت میشه من اینجوری میگم مادرش میگه یا پدرش رو ندی زنت پرو میشه ..نخر براش پرو میشه ..بهش حرف نزن پرو میشه یا پدرش میگه به صورت غیر مستقیم مادرتو ببین چکار میکنه همه چی دخالت میکنه این میشه سنبل برای پسر پس منم اینکارو کنم زنم دخالت نکنه بشه مادرم و میشه اختلافا پنهانکاریا غربیه شدن دوزوج نسبت بهم.

یکی از آشناها به خانومش خیانت کرد و ما خیلی برا خانومش غصه خوردیم.همسرم خیلی با آقاهه صحبت کرده بود که چرا اینکارو کردی ، چون واقعا از مرده بعید بود ...یه چیزایی درباره ناسازگاری خانمش گفت که ما گفتیم بهونه و توجیهه .. و خلاصه اینا برگشتن به هم ...آقا بعد از مدتی همسرم برای کاری با این آقا شراکت کردن و چندبار با خانومش برخورد داشت ، یک رفتارای زشت و ناجوری ازین زن دیدیم ، یه تهمتایی به همه می زد،طلبکار همه بود ...بعضی وقتا خود خانما هم مقصرن 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
یکی از آشناها به خانومش خیانت کرد و ما خیلی برا خانومش غصه خوردیم.همسرم خیلی با آقاهه صحبت کرده بود ...

خب از زنش ناراضی بود جدا می‌شد 

این همه خانم از دست شوهراشون عذاب میکشن مگه به خیانت فکر میکنن ؟

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم