2777
2789
عنوان

هرکاری کنیم گاهی مقصر خود ما زن‌هایم

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 18 پست
به نظر من بهترین حالت این هستش که باید تلاش کنیم از همون اول همه چیز در حد تعادل و دوطرفه باشه. محبت ...

یکی بیش از حد خوبی می‌کنه یا از خودش میگذره همه ی شرایط رو تحمل می‌کنه خودشو دوست نداره آدم اول باید عاشق خودش باشه بعد بره عاشق یکی دیگه بشه

چیزی به عنوان عشق افسانه ای اصلا وجود نداره اگرم هست موقتی هست یا چون طرف دست نیافتنی هست اسمش شده عشق 

یکی زیاد توجه می‌کنه آدم حس می‌کنه طرف آویزون هست 

یکی بیش از حد خوبی می‌کنه یا از خودش میگذره همه ی شرایط رو تحمل می‌کنه خودشو دوست نداره آدم اول باید ...

بله واقعا بهتره همه چیز دوطرفه و در حد تعادل باشه.

وقتی محبت کردن یا هر چیز دیگه یک طرفه یا افراطی میشه ، دیگه رابطه تعادل نداره و یک طرفش میلنگه و زود یا دیر اثر خودش رو نشون میده. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب از زنش ناراضی بود جدا می‌شد این همه خانم از دست شوهراشون عذاب میکشن مگه به خیانت فکر میکنن ؟

میخواست جدا بشه خانمش موافقت نمی کرده .سالها بوده که رابطه نداشتن.یهکی از دوستاشون می گفت شوهره رو هیچی حساب نمیکنن تو خونه .خانم  میشینه با پسرش شامشونو میخورن و کاری ندارن شوهره کی میاد و ... .این اقا کلا آدم ارومی بود برا همین تعجب کردیم چرا اینکارو کرده .میگفت هرچی باهاش صحبت گرم بیا آبرومندانه جدا شیم و من سختمه خانمم پرخاشگری میکنه و حاضرم نیست تغییری بکنه ...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤