2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم بحثم شد و جدا خوابیدم خسته شدم ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدم چقد میتونه یه چیزی رو خواسته اش را ک وظیفه اش هم هست انجام بده هی بگه هی بگه مثل این میمونه ک من ...

خیلی نیاز مهمیه

میفهمم

ولی دنبال چاره و درمان باش عزیزم

اگر زندگیت رو دوست داری

فکر نکن بقیه مردا بهتر از همسر شما هستن

اگه نکات مثبت دیگه دارن، حیف نیست حتی نیم ساعت از روز و زندگیتو تلخ کنی؟؟

دنبال راه چاره باش

تو خلوت باهاش حرف بزن

بگو منم یه سری نیازها دارم بیا بریم مشاوره، بریم دنبال درمان ولی بهم توجه کن

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
دقیقا هرکس یه شخصیتی داره انگار داری التماسش میکنی بیا منو ب ک..

خیلی سخته 

خب آدم از شدن فشار بعد از یک ماه رو میندازه بهت مگه چقد سخته لامصب من پریشب اینجوری شدم تا صب دعوا کردم از شدت عصبانیت از خودش شروع کردم تا به خانوادش رسیدم 😂😂😂 

اتفاقا اصلا سرد مزاج نیست کافیه بفهمه من نمیخوام ک نخواد منو ارضا کنه هر روز میاد

لجبازه🤦🏻‍♀️

چیه پس

مشاور لازمه خواهر جانم😁

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

وای برا رابطه قهر میکنید واقعا 

ببین طبع ادما باهم فرق داره من خودم سردم و همسرم گرم بخدا به قدری اذیتم که نگو سعی خودمو میکنم براش کم نزارم ولی واقعا گاهی نمیتونم این وسط هر دو نفر باید درک بشن چون واقعا دست خود آدم نیست که من گرمیجاتم میخورم واقعا موثر نی چی بشه یهو چند روز در ماه من اوکی باشم 

منم دیروز سر رابطه دعوای بدی کردم... من باردارم و تهوع شدید... دیروز حالم بدشد رفتم دراز کسیدم روتخت،، بعد ۲۰دقیقه میاد حالت خوب شد؟ ببین حالم بدبوداا. موقعی رفتم اتاق اصلا دررو باز نکرد... نشست فوتبال استقلال دیدن.... منم قاطی کردم تلوزیون خاموش کردم، گفتم برو بیرون ببین.. بااین حال بدم هروفت خاسی ن نگفتم. موقعی میخای بلدی یساعت روتخت دراز بکشی... خودتو مطلوم کنی.... دیگ بیرونش کردم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

خیلی نیاز مهمیهمیفهممولی دنبال چاره و درمان باش عزیزماگر زندگیت رو دوست داریفکر نکن بقیه مردا بهتر ا ...

شما درگیر این مشکل شدید ؟ 

واقعا تا کسی درگیرش نباشه درکش نمیکنه 

من قبلاً اصلا درک نمی‌کردم اما الان میبینم واقعا خیلی سخته از همه جوانب زندگی رو تحت تاثیر قرار میده وقتی آدم پیشنهاد میده و رد میشه آدم از خودش و طرف مقابل و زندگی همه اش بدش میاد 

عزیزم سه چهار روز تایم طولانی مدتی نیست

اینجوری نکن برا رابطه 

بعضی وقتا مردا انقدر مشغله ی فکریشون زیاده که اصلا حس و حالی برای رابطه ندارن باید بیشتر درکش کنی

منم اینجوری بودم‌‌‌...گاهی میدیدم همسرم سه چهار روز تو حال و هوای خودشه بهم برمیخورد الان از وقتی در جریان مسائل مالی خونه قرار گرفتم من خیلی بی میل تر شدم‌..همیشه ی خدا فکرمون درگیره

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
سیگنال چیه؟ آرایش میکنم مو اتو میکشم لباس باز مثلا تاپ باز میپوشم میرم پیشش مهربون تر میشم دیگه چیز ...

اره هست . البته اینا رو وقتی می نویسی شاید نشه کامل گفت حتی مسخره به نظر بیاد . مثلا از صبح شروع کن که روز عادیه . هی یکم خودتو لوس کن باهاش شوخی کن بخندید این چیزا بعد بگو امروز برنامه کاریت چه جوره . میگه چه طور با یه لحن مخصوصی بگو خواستم ببینم شب خسته ای یا نه . یه مکالمه های اینجوری هی اون میگه تو میگی شکل میگیره . یه امادگی هایی ایجاد کن ‌. چون تو که از کارش و بیرون خبر نداری شاید مثلا این هفته گره افتاده تو کارش یا مثلا اون روز یه برنامه اضافی داره شب خسته و خورده باید یه تایمی پیدا بشه که مناسب باشه بعد که پیدا شد حالا رسیدگی به خود و این حرفا . و مناسب سازی فضا مثلا شمع و اهنگ و موزیک و....

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
وای برا رابطه قهر میکنید واقعا ببین طبع ادما باهم فرق داره من خودم سردم و همسرم گرم بخدا به قدری اذی ...

شما چند روز در ماه اوکی هستی همسر من چطور بشه ماهی یکبار اوکی باشه واقعا حق ندارم دلخور بشم؟