2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم بحثم شد و جدا خوابیدم خسته شدم ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 120 پست
شما درگیر این مشکل شدید ؟ واقعا تا کسی درگیرش نباشه درکش نمیکنه من قبلاً اصلا درک نمی‌کردم اما الان ...

من برعکسش بودم😭😢

خررررررر بودم

درسش رو خوندم

مراجعه کنندش رو داشتم

ولی برا خودم ک شد، موندم توش

شما ک نمیشناسید منو😭

بعد زایمان یهو افسرده وسرد مزاج

اووووف نگم

بیچاره رو ترک کردم شاید دوسال

التماسم میکرد

یهو ب خودم اومدم گفتم بسه دیگه

نیازه

اون نیاز طبیعی داره

منم ک مشکل دارم

باورت میشه با دمنوش شکوفه و برگ سنجد و افشره گل سرخ، بر طبق طبع بدنم البته، برگشتم ب قبل؟؟؟

دوست ندارم ب اون روزا فکر کنم، نشخوار مغزی کنم، ک روزم خراب شه

ولی واقعا مشکل داشتم، حال روحیم خراب بود

اینه ک اگه طرف ارزشش رو داره، باید درمان کرد

باید ببینی چرا خب اینجور میکنه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهی ی بار باشه پس مثل من در عذابی

خیلی خیلی 

اصلا فکرشو نمی‌کردم اینقد مهم باشه واقعا خیلی سخته 

فکر کن سالی ده بار نهایت رابطه داشتی باشی در صورتی که ماهی ۱۰بار نرمالش هست 😑😑😑

من برعکسش بودم😭😢خررررررر بودمدرسش رو خوندممراجعه کنندش رو داشتمولی برا خودم ک شد، موندم توششما ک ن ...

همش درگیر زندگی هست به قول خودش باور من خیلی بهش گفتم اصلا واسش مهم نیست 

من اصلا رابطه برام مهم نیس

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
همش درگیر زندگی هست به قول خودش باور من خیلی بهش گفتم اصلا واسش مهم نیست

این خیلی اذیت کننده ست

اون طرف که این میل رو نداره، باید دنبال درمانش بره

خیلی ام ساده و راحته گاهی

انشالله شما هم درست میشه و ب خودشون میان و میفهمن ک دارن اذیتتون میکنن🤲🏻🤗💜

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

چقدر منی استارتر جان...من این مسیر رو گذروندم و در نهایت خودم کنار اومدم و عادت کردم و سرد شدم کم کم.‌الانم خواهر برادری زندگی میکنیم..سنی هم ندارما دهه هفتادی ام..۹ ساله ازدواج کردیم

عزیزم از صحبت هاتون متوجه شدم شما خانه دار هستین و در منزل تشریف دارین و در جریان امور اقتصادی و استرس های بیرون خونه نیستی. عروس خانم گل من به عنوان یک همسر شاغل بهتون میگم اونقدر فشار روانی و برنامه ریزی برای پیش بردن هزینه های خونه در طول ماه سخته که تمام فکر رو ناخواداگاه درگیر میکنه. یکم درک متقابل داشته باشین. شما در تمام روز فکرتون ایننه شب که همسرتون اومد خونه چطور لوندی کنید تا به خواستتون برسید در حالی که ایشون تمام روز مشغول کار هستند و برنامه ریزی امور اقتصادی منزل. حتی اگر از لحاظ جنسی هم بخوان حرکتی بزنن اونقدر فشار روانی دارن که شاید نتونن از عهدش بر بیان. برای همین اصلا طرفتون نمی یان تا مبادا سرخورده بشن و شما بیشتر شاکی بشین. 

این خیلی اذیت کننده ستاون طرف که این میل رو نداره، باید دنبال درمانش برهخیلی ام ساده و راحته گاهیانش ...

اصلا نمی‌فهمه داره منو اذیت می‌کنه 

هزار سال دیگه دنبال درمان نمیره 

فکر کنم آخرش منو بکشونه به سمت فیلم دیدن 😂😂😂