2777
2789
عنوان

بیست هفتمه به فامیلا نگفتم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 56 پست
بارداری رو از شکم باید بدونند نیازی به گفتن نیست...

منم ب همین معتقدم وقتی کسی تاالان منو ندیده چه نیازیه داد بزنم که باردارم

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوماااا چش نخوره و 

نفهمن و نمیدونم از این حرفا ندارهههه 

منم وسطای ۳ماهگیم فامیلا متوجه شدن بارداریمو 

خب دلش نخواسته به کسی بگه بارداره 

من خودم کیست داشتم و 

رحمم زیاد مساعد نبود نگفتم به کسی که اگه خدایی نکرده 

اتفاقی افتاد بعدا پشت سرم حرف نزنن و نقل مجلس شم!

یه سوال ..شما ها که از ترس مشکل دار بودن بچه ،بارداریتون مخفی میکنید،بعد به دنیا اومدن بچه خدایی نکر ...

چرا اینجوری میگی، که چی بشه .

من سه بار سقط داشتم، دو بارش تو هفته ی بالا بخاطر سندروم داون بوده، این دفعه تا جواب امینوسنتز هیچ کس خبر نداشت.

اینقدر اون سه بار نقل مجلس فامیل بودم، هر کی بهم رسید یه نسخه پیچید، ....

واقعا آزار دادنم.

الانم یکی مثل شما میاد یه جور دیگه آدم آزار میده.

نه قایم نمیکنیم، دیگه اراده الهی خیلی بالاتر از خواست و توان من بوده دیکه

یه سوال ..شما ها که از ترس مشکل دار بودن بچه ،بارداریتون مخفی میکنید،بعد به دنیا اومدن بچه خدایی نکر ...

بااجازه شما اگه خدایی نکرده بچه کسی مشکل داشته باشه مجوز سقط میدن بهش

نه دیگه خوبه ما تا بی بی چک مثبت شه همه میفهمیم

ماشب اقدام کردیم اول صبح مادرشوهرم زنگ زد مادرمرحومش گفته بود من باردارم🤣اینقدر ازمرحومه خجالت کشیدم

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
بله شاهزادس. اینش دیگه به خودمون مربوطه که کیه

عزیزم طرز فکرتو درست کن داری مادر میشی

بچه ی هرکس فقط برای خودش عزیزه فقط برای خودش مثل شاهزادست و فقط خودشه که فکر میکنه همه با اشتیااااق منتظرن بچشو ببینن

برای دیگران بچه ی شما ارزش خاصی نداره...چون جایگاه خاصی نداره!!! تازه خیلیام اصلا تو باطن خوششون از شما نمیاد در نتیجه به هیچ عنوان خوششون از بچتون هم نمیاد!!!!

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

حالا مخفی کردن تا 10،12 هفته رو درک میکنم ولی20 هفته اخه😐 چ مدیه بینتون  

بخدا مردم بیکار نیستن حاملگی مارو چشم بزنن اتفاقا هرکی حامله میشه تاسفم میخورن  تو این گرونی 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
عزیزم طرز فکرتو درست کن داری مادر میشیبچه ی هرکس فقط برای خودش عزیزه فقط برای خودش مثل شاهزادست و فق ...

خوششون میاد بیاد نمیاد نیاد برام اهمیتی نداره. جتی خود مادرشوهرم نوه شو دوسم نداشته باشه برام مهم نیس چه برسه ب بقیه. بعدم ربطی ب شاهزاده اینا نداره.  توی عنوان تاپیکم نوشتم که ما کلا رسممون اینه هرکی باردار بشه نمیگه تاشکمش داد بزنه پس ربطی به این نداره که من فک کنم بچم واسه همه ارزش داره و شیرینه.  خودمم میدونم که بچه هرکس واسه خودش شیرینه