2777
2789
عنوان

بیست هفتمه به فامیلا نگفتم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ وقت مخفی کاری تو این مورو نفهمیدم ...مثلا که چی!!

واقعیت اینه که زیر سه ماه احتمال سقط بالاست خود من سه تا سقط داشتم بعد از سقط به شدت روحیه ضعیفه و افکار منفی زیاده هی میگی الان همه منتظرن ما بچه دار بشیم اگر این یکی هم سقط بشه چی طعنه نزنن کنایه نزنن منتظر نباشن  هی واسه آدم دلسوزی بیجا نکنن من مامان خودم ازم میپرسید به شدت اذیت میشدم چه برسه اگر بقیه میخواستن بپرسن درسته واقعا کسی حرف مفت نمی‌زد ولی آدم توی اون سطح روحیه دلش نمی‌خواد حتی دلسوزی ببینه 

ولی با این همه من چون ذاتا تا خوشحال میشم دهنم باز میشه تا بی بی چکم مثبت میشد به همه میگفتم و بعد پشیمون میشدم 😅

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
یعنی مثلا الان به خواهرت نگفتی بارداری؟ میشه دلیلشو بپرسم؟

عزیزم شما از کجا میدونی من خواهردارم شاید ندارم.  من عمه عمو اینا رو گفتم که ۱۳ هفته دیدم

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

تو این شرایط اوضاع روحی مادر از همه بدتره باز فامیل و بقیه زخم زبونم میزنن

هیچی نگم بهتر.

اینقدر حرفش برام سنگین بود، با من نبودا ولی گفت شماها که پنهون میکنید.

به جای دعای خیر برای سلامتی بچه، میگه اگر مریض بود

حالا مخفی کردن تا 10،12 هفته رو درک میکنم ولی20 هفته اخه😐 چ مدیه بینتون بخدا مردم بیکار نیستن حامل ...

من وقتی تاالان کسیو رو در رو ندیدم چرا باید گوشیو وردارم بگم باردارم. چه خیری به اونا داره

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه