2777
2789
عنوان

اونایی که دماغ عمل میکنن یا مژه وغیره پولشوازکجامیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 26 پست
چه ربطی داره😐😐😐😐😐😐

ربط داره عقده این 

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا چه ربطی داره به عقدهمن خودم ناخونام کاشته یه وقتام مژه میزارم ولی عقده ای نیستم😐😐خود کم بینیم ...

منظورم اینجوری نیست که . اینایی که انگار یه توپ والیبال میزارن جای گونشون مژه ها شمشیری زاویه فک ژل لب اردگی موها زرد و نارنجی ناخونا دسته بیل رو میگم

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

مام داریم، طرف غذا درست حسابی نداره بخوره میره انواع ژل و ناخن و.... اینجور کارارو انجام میدهواقعا د ...

آدم خیلی پست باشه از غذای بچش بگذره پول بده این چرت و پرتا 

خودش ب درک دلم ب حال بچه هاش سوخت

منظورم اینجوری نیست که . اینایی که انگار یه توپ والیبال میزارن جای گونشون مژه ها شمشیری زاویه فک ژل ...

اهان این دسته واقعا دنبال توجهن اینو قشنگ با معاشرت باهاشون فهمیدم

یکی خودش رسما بهم گفت خوشم میاد هر جا میرم مرکز توجهم🚶

HAYAT KORKUNUN BİTTİĞİ YERDE BAŞLAR

اهان این دسته واقعا دنبال توجهن اینو قشنگ با معاشرت باهاشون فهمیدمیکی خودش رسما بهم گفت خوشم میاد هر ...

خب میگم عقده خود کم بینی دارن

آدم خیلی پست باشه از غذای بچش بگذره پول بده این چرت و پرتا خودش ب درک دلم ب حال بچه هاش سوخت

من چندبار باهاش حرف زدم میگه به من چه، باباشون بخره بیاره، اینا پول خودمه، سود پولشه

بچه های خودشه دیگ نه؟ 🥲چند سالشونه؟ عجب آدمایی پیدا میشن خیلی دلم گرف

آره، بچه های خودشون، 18ساله و 15ساله

منم دلم خیلی به حالشون میسوزه، حسرت حتی مثلا پنکیک، کیک نمیدونم چجوری بگم، کلا مادره به فکر خودشه، گاهی ام برای بچه هاش لباسی چیزی میخره، ولی کم، میگه وظیفه پدرشون، به من چه

منم باهاش حرف میزنم، میگه خودتو فدای بچه ها نکن، پشیمون میشی

میگم ما مسئول بچه هاییم، خودشون که نخواستن بیان، ولی گوشش بدهکار نیست

آره، بچه های خودشون، 18ساله و 15سالهمنم دلم خیلی به حالشون میسوزه، حسرت حتی مثلا پنکیک، کیک نمیدونم ...

هعیی چی بگم 

اتفاقا تو آینده، بچه های همچین خانومایی موفق ترین و مستقل ترین آدما میشن بعد هر جا میرن پزشونو میدن که من ال کردم بل کردم. 

ولی چه فایده وقتی بچت از دستت دلخور باشه

هعیی چی بگم اتفاقا تو آینده، بچه های همچین خانومایی موفق ترین و مستقل ترین آدما میشن بعد هر جا میرن ...

متاسفانه پسر اولش ترک تحصیل کرده و سیکلم نداره، دومی یه رشته مزخرف رفته، انشالله عاقبتش ن بخیر بشه