2777
2789

تتوکارم فقط میگه صبر کن اما قبل انجام دادن میگفت  بعد از ۳روز که حموم بری زخم ها میوفتن امروز ۱۲روز که ریمو کردم چرا نمیریزه خیلی نگرانم که چال نشه یا گوشت اضافه نیاره😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرتب چرب کن با لایه نازک جوری که پوست بهش اکسیژن برس خوب میشه نگران نباش

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
زمانبره بانومنم ریموو کردم طول کشید یمدت چال افتاد ،بعدا کلا رفع شد

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی من خیلی نگرانم .برای شما کی افتاد زخمت چقدر طول کشید  من فقط وسط ابرو کمی افتاده اصلا پاک نشده  تتوکار میگفت نود درصد پاک میشه ولی اصلا پاک نشده زنگ زدم بهش گفت بعد از یک ماه معلوم میشه که پاک شده یا نه

بهم گفته اصلا نباید پماد بزنم بعد زخم که افتاد ترمیم کننده بزنم

آها دوستم با پماد چشمی چرب میکرد تا زخم هاش می یوفتاد بعد ترمیم کننده میزد حتما روش ها فرق داره 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
شما انجام دادی؟

نه من تاج ابروم خالی بود  کاشتم چندین سال پیش چند جلسم مزو رفتم و خلاص  اصلا طرف تتو و فیبروز و اینا نمیرم قشنگ نیستن برای خودم میگما بقیه صاحب اختیارن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟