2777
2789

پارسال عروسیمون بود من شهر دیگه بودم شوهرمم ی شهر دیگه بعد سر تالار عروسی ی دفعه همه کار هارو خودش کرد بدون اینکه چیزی بهم‌بگه قشنگه زشته حتی کارت عروسی هم نمخواست بهم بده برای دعوت کردن فامیل هام فقط فامیل های خودش حتی حنابندان گرفتن هیچی به من نگفتن من حتی لباس هم نداشتم خانواده ام هم خبر نداشتن هی مادر شوهرم میگه ژله سالاد اضافه بود تو عروسی یا میگن ماشین عروس نباید گل میزدی فلان اصلا حالم بد شد حالا عروس جدید اوردن تیکه تیکه اشون کرده جهاز  نیاورده عروسی دارن براش میگرن تالار با انتخاب عروس خانم کلا حالم گرفته مادرشوهرمم همش تو قیافس ازشون بدم امده 

وااا مگه میشه بدون عروس؟ چه ادمایی پیدا میشن عزیزم خداهمیشه حواسش به بنده هاش هست غصه نخور 

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس میکنم مقصر شما و خانوادتون هستید. از اول باید تو مراسما خانوادت دخالت میکردن. مراسما رو باهم میگرفتید مثلا میگفتید ما فلان‌قدر مهمون داریم و.... برای غذا نظر میدادید برای همه چییییی

حس میکنم مقصر شما و خانوادتون هستید. از اول باید تو مراسما خانوادت دخالت میکردن. مراسما رو باهم میگر ...

بیبن الان این عروس جدید چنان زده زیر چونشون که سرگیجه دارن هنوز من خیلی غصه دار بودم از مادرشوهرمم هی‌میگن عروسی ضرره منم گفتم اره جهاز آوردنم ضرر چون هی خورد میشه 

ار۶ راست میگی شوهرم پرو شده با خانواده اش

مناسفانه شما و خانوادت زرنگ نبودین انگار کار اولتون بود. ولی گذشت دیگه نمیشه کاریش کرد. تمرکزتو بزار رو زندگیت بیخیال گذشته باش چون فقط حالتو خراب میکنه

حس میکنم مقصر شما و خانوادتون هستید. از اول باید تو مراسما خانوادت دخالت میکردن. مراسما رو باهم میگر ...

من رعایت حال اینارو کردم کتری هم باهاشون ندارم ی نیم ساعت یک ساعت میام خونشون مادر شوهرم هی به من دستور میده مثل کلفت باهام حرف میزنه ازش بدم میاد دیشب رفتم خونشون بعد شام سینی سبزی میاره، میگه خورد کن بدم آمد ازش

بیبن الان این عروس جدید چنان زده زیر چونشون که سرگیجه دارن هنوز من خیلی غصه دار بودم از مادرشوهرمم ه ...

از این عروس جدید اصلاااا حمایت نزن درسته تو تیکه انداختی بخاطر خودت بود ولی یه جوری از اون هم حمایت حساب میشه.

من رعایت حال اینارو کردم کتری هم باهاشون ندارم ی نیم ساعت یک ساعت میام خونشون مادر شوهرم هی به من دس ...

میگفتی دستم درد میکنه یا میگفتی نه خواب دارم باید بریم خونه. اصلااا نباید خورد میکردی. الان که عروس جدیدم آوردن اصلا کاراشو نکن وگرنه این عروس زرنگه هیچ کاری نمیکنه تو باید همیشه کاراشون کنی

مناسفانه شما و خانوادت زرنگ نبودین انگار کار اولتون بود. ولی گذشت دیگه نمیشه کاریش کرد. تمرکزتو بزار ...

اره خوب ولی دیشب پوست شوهرمو کندم هی میکوبم تو سرش اینم میگه گذشته ها گذشته از عروسشون از خودشون خوشم نمیاد گفت به شوهرم شما ی عروس دارین منم کلفتتون شدم

اره خوب ولی دیشب پوست شوهرمو کندم هی میکوبم تو سرش اینم میگه گذشته ها گذشته از عروسشون از خودشون خوش ...

هی نگو به شوهرت چون اونم کاری از دستش برنمیاد زندگیتون رو خراب نکنید. میتونی از این موضوع استفاده کنی شوهرتو بکشی سمت خودت ولی یواش یواش. 

میگفتی دستم درد میکنه یا میگفتی نه خواب دارم باید بریم خونه. اصلااا نباید خورد میکردی. الان که عروس ...

خداشکر راهم دوره عروس جدیده زدم نه باور کن الان نصف طلا هام دست مادرشوهرمه خودم دادم ولی گفتم موقت امانت نگه داره تو بگو بگه بیا طلا هارو ببر استفاده کن اشتباه خدتمه از سر کولم نداختم میگه نیاز نداری