2777
2789
عنوان

شوهرم همراه نیست تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 71 پست

تو این شرایط اقتصادی شما همراه باش 

همسر منم ۱۵ ساعت کار میکنه هیچ تایم خالی نداره وضعیت مالیمونم خوبه شکر خدا اما اگه نکنه دیگه خوب نیست 

همه همینطور شدن 

من درکش می‌کنم 

همسرم مسئولیت کار بیرون داره منم داخل خونه  اگه اینجوری نباشه که زندگی از هم میپاچه  هر کدوم شوند خالی کنیم وظایفمونو انجام ندیم نمیشه زندگی کرد 

گول کلیپ های اینستا حرف بعضی کاربرهای اینجا رو نخور 

زندگی سخته 

شما الان تاپیک بزن چقدر ماهانه خرج خودتون می‌کنید 

کمتر از ۱۰ تومن نمیگن

خدا راشکر کن وضع مالیت خوبه گلم چرا همش وابسته به شوهرتی خودت برو بیرون مگه ما زنها بچه ایم که بشینین خونه یکی بیاد ببرتمون بیرون من خودم میرم بیرون ولی خب بی پولم و این برای من سخته نه اینکه چرا شوهرم نمیبرتم بیرون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بیرون کار میکنه میاد خستس،تاحدی حق داره شوهرمنم همینولی بگو روزای تعطبل کمکت کنه

شوهر من کلا یه سه چهار روز یه شهر دیگه ست که دوساعت و نیم فاصله داره باهامون و شبها نمیاد خونه دارن اونجا روزهایی هم که میاد توشه خودمون صبح ساعت ۷ ونیم میزنه بیرون ۲/۵_۳ میاد اصلا اهمیتی به ما نمیده 😢

عزیزم خداروشکرکن همسرت برای رفاه شما تلاش میکنه و کار میکنه.من چی بگم که تمام مسئولیت زندگی و بچه هام با خودمه  شوهرم معتاد وبیکاره   بریدم دیگه

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔 

بعضی اقایون و خانما واقعا پرمشغله هستن دلشون میخواد مدام با خانواده باشن ولی حقیقتا امکانش نیست  بعضی خانما و اقایون هم میخوان پرمشغله باشن تا کمتر دخیل درگرفتاری خانواده خودشون باشن یه جورایی میخوان فرار کنن این واقعیته

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

شرایط اقتصادی و وضعیت معیشت کاملا سخت و طاقت فرسا هست عزیز دلم 

شوهرت باید کار کنه که شما و بچه ها رفاه و اسایش داشته باشید مردها فقط امروز زندگی را نمیبینند و آینده شما و بچه ها هم براشون مهم هست 

پس قبل از اینکه توقع داشته باشید همسر محترمتان شما را درک کند لطفا شما درک کنید همراه و کنارش باشید 

هیچ وقت به مردها احساس ناکافی بودن ندید این سردی و بی محلی شما باعث میشه اون شخص فکر کنه ناکافی هست یا فکر کنه این همه زحمت برای شما میکشه ولی شما قدردان نیستید و خدای نکرده محبت و درک کردن را در جای دیگه جستجو میکنه 

هر وقت دلتون گرفت من هستم 
خب اینجوری بهتره

نه بابا کجاش بهتره . اتفاقا بدتره شما شاید بتونی یه ذره وقت واسه خودت داشته باشی من همونم ندارم . همیشه وقت کم میارم.  شوهرم ساعت کاریش زیاده وقتی میاد خونه شب شده 

شوهر من کلا دو روز اول و دوم فروردین خونه س

کلللللل ساااال سر کاره

خودم خیلی خسته شدم از این زندگی

خودش، هم آدم سردیه

منم خیلی نسبت بهش سرد شدم، دیگه هیچ جوره نمیتونم سمتش برم

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕
ما خودمونیم همین مدلی هستیم که خوشمون نمیاد بهمون غر بزنن یادت بیاد وقتی مجرد بودی از مدرسه یا دانشگ ...

خداروشکر جو خونه م اصلا متشنج نیست.من زیاد درگیر بچه ها هستم باید کلاس ببرمشون مدتیه ماشین منو فروخته چون پولش رو نیاز داشت حداقل اون موقع بهتر بود شرایط الان برای هر کاری باید اسنپ بگیرم شاید بعضی روزها من ۶_۷بار اسنپ میگیرم همه ی خریدهای خونه با منه.بدتر از همه اینه که وقتی بهش گله میکنم که نیستی و... میگه مگه چکار میکنی کارت بانکیم هم که دستته😐😐

شوهر من کلا یه سه چهار روز یه شهر دیگه ست که دوساعت و نیم فاصله داره باهامون و شبها نمیاد خونه دارن ...

سه و نیم شب یا عصر؟ برو تایپیکهای منم بخون شوهر منم مث شوهر شما فقط فکر پیشرفت

مردا حرفی نیستن رفتاری عمل کن بزارش تو عمل بشین بنویس کارایی که دوست داری انجام بده و براش برنامه بر ...

حالا دخترم هیچی.کاش لااقل یه بار بره مدرسه پسرم.اصلا تا حالا یه بار هم نرفته.کاش یه بار باهاش بره تو مدرسه ی فوتبالش.لااقل خودشو نشون بده دور از جونش انگار بچه هام یتیمن.هیچکس تا حالا باباشون رو ندیده🥺🥺