2777
2789
عنوان

شوهرم همراه نیست تو زندگی

765 بازدید | 71 پست

تازگی ها احساس درماندگی میکنم خیلی دست تنهام مسئولیت بچه هام خیلی سنگین شده همه ی وقتم داره برای بچه هام میره بقیه ش هم به کارهای خونه.

همه ش سر کاره و داره میدوئه وقتی هم بهش میگم همراه نیستی میگه من میام میشینم تو خونه از آسمون برامون برسه.یعنی واقعا همه برای داشتن یه زندگی معمولی این همه جون میکنن؟.من که باهاش سرسنگین شدم به خدا اصلا هم دوست ندارم دیگه باهاش صمیمی باشم وضع مالیمون خوبه خداروشکر ولی تو زندگیم احساس خلاء میکنم😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه زندگی‌همینه شوهرت باید بدوعه تا شما تو اسایش باشیبیشتر دنبال بهانه هستی خود شماو گرنه دیگع زندگ ...

ولی من تو دور وبری هام که نگاه میکنم انگار شوهر من خیلی بیشتر نیست خیلی سخته😔

دیگه زندگی‌همینه شوهرت باید بدوعه تا شما تو اسایش باشیبیشتر دنبال بهانه هستی خود شماو گرنه دیگع زندگ ...

ولی من تو دور وبری هام که نگاه میکنم انگار شوهر من خیلی بیشتر نیست خیلی سخته😔

ما خودمونیم همین مدلی هستیم که خوشمون نمیاد بهمون غر بزنن یادت بیاد وقتی مجرد بودی از مدرسه یا دانشگاه باکلی خستگی برمیگشتی و مامان شروع میکرد غر زدن که تو اصلا کمک نمیکنی و.... چقدر اذیت کنندس؟؟

خب بهتره اولکه همسرت میاد یه فضای ارومی تو خونه باشه خیلی سخته ولی میتونی کمکی بگیری حجم کارات کمتر بشه بعد با همسرت اروم صحبت کنی نه مستقیم بری سراغ غرغر کردن خب معلومه اونم بد جوابتو میده

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

روز های سختیه

برای همون سخت میگذره

همدیگه رو درک کنیم

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه

مردا حرفی نیستن رفتاری عمل کن 

بزارش تو عمل 

بشین بنویس کارایی که دوست داری انجام بده و براش برنامه بریز که چجوری میتونی با عملت مجبورش کنی انجام بده 

البته زمان میبره تا درست بشه شاید اولش انجام نده بعد غر بزنه بعد عصبانی شه ولی ادامه بده درست میشه 

قلق شوهرتم چاشنیش کن

بخدا عین منی با اینکه وضع ما جالب نیسوالبته گاهی به شوهرم حق میدم چون هرار جور قسط داریم گاهی هم واق ...

بخدا خیلی سخته.اصلا بحث چرخ زدن هم نیست ولی کلا شوهر من اولویتش کارشه میخواد وانمود کنه که ما هم مهمیم تو زندگیش اما معلومه که فقط تو فکر پیشرفت تو کارشه