2777
2789
عنوان

کاپ احمق ترین زن میرسه تاپیک پر بازدید خارش باسن مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 37 پست

منم صبی همینو میگفتم واقعا 

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

دوستان به چه زبونی بگم ، زندگی با خانواده شوهر ، چه بخای چه نخای ، دعوا و کدورت تو زندگیت درست میشه ، اصلا زیر بار این قضیه نرین ، تو چه بخای و چه نخای وقتی تو یک ساخنمونی دخالت خانواده شوهر نصیبت میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نطر منم شوهرش مشکل داشت هرچی ک زنش گفت نباید بره بگه که....زنش بوده پیشش چیزی گفته از عصبانیت....میتونست بگه ک مادرجان زنم میگه مادرت مقصره چرا انقدر کلید کردی ک منم بیام....ن اینکه عین اون جمله رو بگه اینجوری روی طرفین بهم باز بشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

واقعا شخصیت معیار مهمیه!

این کلمات و جملات کثیف چطوری از ذهن یک زن عبور میکنه و چطوری به زبونش میرسه؟؟؟؟

واقعا بعد این تاپیک و جوابهای کاربرا و خنده و هر و کر 

مغزم رگ به رگ شد

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

اگه مشاوره تخصصی روانشناسی و روانپزشکی قبل ازدواج اجباری بشه و سفت و سخت گرفته بشه یه سری اختلالات رفتاری تو پسر و دختر تشخیص داده میشه و مشکلات زندگی کمتر میشه

من مادر میدونم دخترم یا پسرم مشکلاتی داره ولی سرپوش میذارم از درمان و حرف میترسم ولی این واقعیته که دخترا و پسرامون مشکلات رفتاری دارن آسیبهایی رو دارن و با همونا وارد زندکی مشترک میشن

اینو کادر مدرسه هم خوب متوجه میشن و میبینن بچه ها رو ، پرخاشگری ، وابستگی ، ریزبینی افراطی ، نقش قربانی بازی کردن ، وسواس فکری ، صفر بودن مهارتهای ارتباطی ، درک نادرست از زندگی مشترک ، الگو قرار دادن زندگی اشتباه پدر مادر  و ...

عجب 
ب نطر منم شوهرش مشکل داشت هرچی ک زنش گفت نباید بره بگه که....زنش بوده پیشش چیزی گفته از عصبانیت....م ...

همینکه شوهرش سر توهینی که به مادرش کرد چیزی نگفت بنظرم مرد بدی نبود.. تازه دختره باز خودش دعوا رو ادامه داد

استارتر صدتا گند زد یکیشم شوهرش زد از اون صدتا جشم میپوشید ولی اون یدونه به چشمتون بزرگه؟ 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

بنظرم هنوز اامادگی زندگی مشترک رو نداشته خیلی از کاربرا هستن تاپیک میزنن من همچین حسی میگیرم از کاراشون 

یه جور اینجا خودشونو موش آب کشیده و مظلوم نشون میدن ولی دقیقا رفتاری که با همسرشون و خانواده همسرشون دارن ، آدم تعجب میکنه از نوع رفتارشون یه جورایی انگار با همون ادبیات و تربیتی که بزرگ شدن فقط بلدن ارتباط بگیرن

اوایل ازدواج این موارد زیاده از طرف فامیل

منم اوایل ازدواجم خاله همسرم باهام اوکی نبود چون دلش میخاست دخترش رو بده ب همسرم

فقطم اوایل روابط زیاده یکم تو مراسمای پاگشا و اینا باید تحملشون کنی بعد کم کم فاصله می‌افته و نهایت عید تا عید میبینیشون،اونام براشون عادی میشه و دیگ کاری ب کار آدم ندارن

نباید جنگ و دعوا کرد

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

دوستان به چه زبونی بگم ، زندگی با خانواده شوهر ، چه بخای چه نخای ، دعوا و کدورت تو زندگیت درست میشه ...

من که خودم صدسال زیربار زندگی تو یه ساختمون مشترک حتی با خانواده خودم نمیرم ولی اگر کسی مجبور شد و مشترکا زندگی کرد میتونه یجوری با سیاست مسائلو حل کنه تا زودتر مستقل بشه

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
دوستان به چه زبونی بگم ، زندگی با خانواده شوهر ، چه بخای چه نخای ، دعوا و کدورت تو زندگیت درست میشه ...

واقعا اول ازدواج سخته چون خانواده پسر هنوزم اونو مجرد میدونن حالا ما که سه ساعت ازشون دور بودیم همش میگفتن بیا ما رو ببر فلان جا فلان کارو کنید و...

بعضی کاربرا میگفتن

گذشته و بهش فکر نکن و یادشون میره و ….

اما من فکر میکنم دختره از الان با این رفتار پایان زندگی مشترکش را رقم زد🫠 این رفتارها به زودی منجر به طلاق و کینه و‌دشمنی میشه 

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
من حس کردم یه چیزی شنیده که باید سر حرفت بمونی و سفت گیری کنی ولی معنیشو نفهمیده اول ازدواج دست خودش ...

گاهی الکی تاپیک میزنن

ویدیو های یوتیوپ رو ببین اکثرا همچین تاپیکی زدن و و کامنت کاربرا و نگرانیشونو مسخره کردن

من زیادباورش نکردم یجوری بود 

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

من نخوندم تاپیک و ولی خانواده ی خاله زنک داشتن ک مادر از اول جلوی بچه مدام با تافن یا توی جمع داره حرفای بی سر وته و خاله زنک میزنه   حاصل تربیتش تو بزرگسالی اون دختر این میشه ک ازدواج میکنه و اصلا معنی اصلی زندگی و نمیفهمه فقط درگیر حرفای صدمن یه غازه دیگرانه و زندگی و ب چشم خاله زنکی میبینه 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔