2777
2789
عنوان

کاپ احمق ترین زن میرسه تاپیک پر بازدید خارش باسن مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 37 پست
بعضی کاربرا میگفتنگذشته و بهش فکر نکن و یادشون میره و ….اما من فکر میکنم دختره از الان با این رفتار ...

درسته 

چون متأسفانه همچنان دختره حق به جانب بود فقط خجالت کشید از حرف رکیکش ولی به نظرش پافشاری و گروخاک کردنش کار صحیحی بود. 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
اگه مشاوره تخصصی روانشناسی و روانپزشکی قبل ازدواج اجباری بشه و سفت و سخت گرفته بشه یه سری اختلالات ر ...

مشاوره خوبه. ولی دیگه زندگی رو گل و بلبل نمیکنه

چند مورد دیدم مشاوره هم رفتن بعدها مشکلاتی پیش اومده ک اصلا وقت مشاوره در موردش هیچ حرفی نزدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاهی الکی تاپیک میزننویدیو های یوتیوپ رو ببین اکثرا همچین تاپیکی زدن و و کامنت کاربرا و نگرانیشونو م ...

آره درسته

یجوری هم با جزئیات ریز ماجرا رو تعریف میکنن که مخاطب باورش بشه، امیدوارم حالا واقعا فیک بوده باشه 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
مشاوره خوبه. ولی دیگه زندگی رو گل و بلبل نمیکنهچند مورد دیدم مشاوره هم رفتن بعدها مشکلاتی پیش اومده ...

مشاوره قبل ازدواج تا 40 درصد آمار طلاق رو کاهش میده 

40 درصد رقم بزرگیه

مشاوره خوبه. ولی دیگه زندگی رو گل و بلبل نمیکنهچند مورد دیدم مشاوره هم رفتن بعدها مشکلاتی پیش اومده ...

همش برمیگرده ب‌شخصیت دو طرف

کسی ک نمیفهمه کل عمرشم بره مشاور نادون باقی میمونه

کاش نسل ما مادرای جوون همه دست ب دست هم بدن دختر و پسرای عاقل و با سخصیتی تحویل جامعه بدن و تموم کنن این زنجیره جهل رو

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

همینکه شوهرش سر توهینی که به مادرش کرد چیزی نگفت بنظرم مرد بدی نبود.. تازه دختره باز خودش دعوا رو اد ...

اون صد تا بین زن و شوهر بود تو خلوت خودشون بود اون یکی جلو بقیه بود....ب نظر من فرق داره.‌‌‌...منم اگ نمیزفتم شوهرم میرفت قیامت میگردم....حالا ب هر دلیلی زن نرفت شوهر برا اینکه احترام زنش حفظ شه نباید میرفت.....نظرات متفاوته

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

من فقط میگم کسیو قضاوت نکنید همین  چه اون خانم چه شوهرشو ما تو زندگیه کسی نیستیم نمیدونیم چه خبره 

من هم با خبرچینی هم با بد دهنی موافق نیستم ولی قضاوتم نمیکنم

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒