2777
2789

مجردی یه واحد داشتم شمال 

میرفتم اونجا 

به همسرم بعد دوسال از ازدواج گفتم اونجا خونه دارم

گوشی رو هم آفلاین میکردم

کلا برای اطرافیانم عادیه که یهو نیاز به عزلت پیدا کنم

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مجردی یه واحد داشتم شمال میرفتم اونجا به همسرم بعد دوسال از ازدواج گفتم اونجا خونه دارمگوشی رو هم آف ...

آفرین منظورم همینه ولی اگر کسی نداشته باشه و بخواد چند روز گم و گور بشه چه کار باید بکنه.

همسرتون نگران میشد؟

آفرین منظورم همینه ولی اگر کسی نداشته باشه و بخواد چند روز گم و گور بشه چه کار باید بکنه.همسرتون نگر ...

ازدواج که کردم دیگه قایمکی نمیرفتم که 

رک میگم با دوستم میرم سفر 

یا چند ساعتی نیاز به تنهایی دارم

ازدواج که کردم دیگه قایمکی نمیرفتم که رک میگم با دوستم میرم سفر یا چند ساعتی نیاز به تنهایی دارم

نه من دعوا کردم ی حرفی بهم زده خیلی دلم شکسته میخوام هم خودم آروم بشم هم اون ی کم بترسه

نه من دعوا کردم ی حرفی بهم زده خیلی دلم شکسته میخوام هم خودم آروم بشم هم اون ی کم بترسه

نه اینجوری رفتار نکن 

خونه رو با قهر و بی خبری ترک نکن

ازدواج که کردم دیگه قایمکی نمیرفتم که رک میگم با دوستم میرم سفر یا چند ساعتی نیاز به تنهایی دارم

یعنی باز تنها نمیرفتی با دوستت میرفتی؟ اون که کنج عزلت گزیدن نیست میشه عشق و حال😅

نه اینجوری رفتار نکن خونه رو با قهر و بی خبری ترک نکن

آخه نمیدونی چقدر آتیشم زده از ساعت 3 دیشب بیدارم و داره دعوا مرافعه میکنه. شبها خوابش نمیبره بعد به من میگه تو با من همدردی نمیکنی میگیری میخوابی و ....

یعنی باز تنها نمیرفتی با دوستت میرفتی؟ اون که کنج عزلت گزیدن نیست میشه عشق و حال😅

نه سفر تنهایی رو تقریبا همیشه دارم

ولی طبعا الان مدتش کمتره

و لازم نیست تا شمال برم 

همین خونه خودمون برای عزلت امنم

سفر با دوستم هم کمابیش همیشه هست و سعی می‌کنیم هر فصل یه بار یه ریزه بریم 

آخه نمیدونی چقدر آتیشم زده از ساعت 3 دیشب بیدارم و داره دعوا مرافعه میکنه. شبها خوابش نمیبره بعد به ...

خب دردش چیه؟ الان خوابه؟ بیکاره؟ بهش بگو بره دکتر خوابشو درست کنه عوض بیمار کردن تو

خب دردش چیه؟ الان خوابه؟ بیکاره؟ بهش بگو بره دکتر خوابشو درست کنه عوض بیمار کردن تو

قربونت برم روزها توی خونه است خسته نمیشه من میرم سرکار بعد چون خوابش سبکه با صدای مثلا یخچال از خواب بیدار میشه 50 بار میره چایی میخوره میره دستشویی بهش میگم بابا با اینکار منو بی خواب میکنی بهش بر میخوره میگم خب برو دکتر میگه چرا توهین میکنی. خلاصه منم دیشب لج کردم تا صبح راه رفتم گفتم الان من بیدار بشم راه برم درد تو خوب میشه؟ خلاصه دعوا بالا گرفت و ..

قربونت برم روزها توی خونه است خسته نمیشه من میرم سرکار بعد چون خوابش سبکه با صدای مثلا یخچال از خواب ...

یعنی کارش چجوریه؟ شبکاره؟ باهاش لج نکن بگو خواب نداری توهین نیست باید دکتر بری. هر چند مشکلش انگار فقط خواب نیست

یعنی کارش چجوریه؟ شبکاره؟ باهاش لج نکن بگو خواب نداری توهین نیست باید دکتر بری. هر چند مشکلش انگار ف ...

بیکاره عزیزم. بهش گفتم اگر تو هم مثل من 8 صبح تا 4 بعدازظهر سرکار بودی بعد هم میومدی کارخونه میکردی شب راحت میخوابیدی میگه چرا به من میگی بیکاری. همه اش وقتی من خوابیدم زیر لب میگه تو عین خیالت نیست من خوابم نمیبره پاشو برو به همسایه بگو راه نره بالای سر من و ... منم میگم اینها علتش بیکاری و بی دغدغه بودنه میگه نباید اعتراض کنی