2777
2789
عنوان

خانوما بدون دلیل کتبی و سندی میشه طلاق گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 67 پست
وای چه سخت شوهر منم همینو میگفت اول ولی من از مهریه گذشتم ۱۱۴تا سکه و طلاقمو گرفتم

تو ۱۱۴ تا داشتی عقل داشتی هم تو و خانوادت مال ما ۱۴ تا تازه سه سال پیش 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
خدا جوابشو بده زایمان منم مادر شوهرم دعوایی راه انداخت بیا و ببین نمیدونم چرا عدالت خدا نیست ظالما س ...

نه انشالله می‌بینند 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتیم صورت جلسه کرد دادگاه اول رو برنده شد برای تمکین ولی بعد رفت شکایت کرد مرده گفت من زنمو می‌خوام ...

بعد پنج سال حداقل باید ۷سال بگذره تا بشه عسر و حرج رو ثابت کرد اونم تازه شاید صد درصد نیست کاش خواهرت از مهریه میگذشت اونموقع شاید طلاقش میداد

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
بعد پنج سال حداقل باید ۷سال بگذره تا بشه عسر و حرج رو ثابت کرد اونم تازه شاید صد درصد نیست کاش خواهر ...

خواهرم مهریه رو نمی‌خواست وکیل اولی خراب کرد 

الآنم حاضریم مهریه رو ببخشیم ولی سکه کم داریم ۴ تا رو همون اول وکیل برداشت برای دستمزد دو تای دیگه هم برای کارای دیگه ش گرفت داریم جمع میکنیم بشه ۱۴ تا بدیم تا بتونه طلاق بگیره 

اصلا از نظر شرعی مرد و زن سه ماه یا شش ماه باهم رابطه جنسی نداشته باشن به هم نامحرم میشن قطعا همچین چیزی تو قانون هم وجود داره مگه میشه نباشه 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
تو ۱۱۴ تا داشتی عقل داشتی هم تو و خانوادت مال ما ۱۴ تا تازه سه سال پیش

خب من از ۱۱۴تا یکیشم نگرفتم ولی واقعا خداروشکر میکنم که مهریم کم نبود و با استفاده از اهرم فشار اون تونستم طلاق بگیرم شوهرم یه یاقی بود که میگفت میذارم موهات همرنگ دندون هات بشه منم ترسیدم مثل خواهر شما هفت هشت سال علاف بمونم  همه رو بخشیدم و به جاش حق طلاق رو گرفتم من نفقه هم داشتم بخاطر حق حبس 

اره بعد خواهرم گفته من امنیت ندارم یه موقع منو کتک بزنه بکشه مشکل دار کنه قاضی هم میگه مشکل خودته خا ...

چرا خارج دادگاهاش پشت زنن

ولی ما یه حکومت اسلامی هستیم زن ستیز هستیم🥲🥲🥲

منو ابجیت به یک درد مشترکیم🥲باشوهرهای مشکوک

شوهرش تنها مشکوک نیست مشکل جنسی هم داره 

ولی حوصله ندارم بگم کامل عزیزم 

به محارم دید جنسی داره 

اصلا از نظر شرعی مرد و زن سه ماه یا شش ماه باهم رابطه جنسی نداشته باشن به هم نامحرم میشن قطعا همچین ...

میخونم ممنون 

اصلا از نظر شرعی مرد و زن سه ماه یا شش ماه باهم رابطه جنسی نداشته باشن به هم نامحرم میشن قطعا همچین ...

نه کی گفته تو این موارد قاضی ها همیشه پشت مردها هستن مورد میشناسم بعد شیش سال یه ماشین هم خریدن دادن به شوهره تا راضی شد طلاق بده

خب من از ۱۱۴تا یکیشم نگرفتم ولی واقعا خداروشکر میکنم که مهریم کم نبود و با استفاده از اهرم فشار اون ...

افسوس از دست روزگار که عقل رو از آدم یه سری زمانها میگیره 

نه کی گفته تو این موارد قاضی ها همیشه پشت مردها هستن مورد میشناسم بعد شیش سال یه ماشین هم خریدن دادن ...

اصلا طلاق نده به درک برا زن گرفتن باید بیاد از زن اول اجازه بگیره اینم اجازه نمیده 

بالاخره اونم خسته میشه دیگه اون الان میخاد اینو اذیت کنه فقط

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
شوهرش تنها مشکوک نیست مشکل جنسی هم داره ولی حوصله ندارم بگم کامل عزیزم به محارم دید جنسی داره

یه کاربری بود اینجا اسمش یادم نیست می‌گفت شوهرشو برده پزشکی قانونی و اونجا ثابت شده یه مشکل روانی داره شاید خواهر شمام درخواست بده اونجا تست بگیرن مشخص بشه 

اصلا طلاق نده به درک برا زن گرفتن باید بیاد از زن اول اجازه بگیره اینم اجازه نمیده بالاخره اونم خسته ...

نه اینم کی گفته زن اگه تو خونه شوهر نباشه شوهر میره عدم تمکین میگیره و بعد هم اجازه ازدواج از دادگاه یه مورد از آشنا ها زنش سه سال بود رفته بود اینم طلاق نمیداد اونم نمیومد 

رفت ار دادگاه اجازه گرفت رفت زن گرفت الان آذر ماه عروسیشه