2777
2789
عنوان

خانومایی که هم طلا پسنداز میکنن هم پول بیان راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 37 پست
توضیح بدید

سرچ کن اینستا میاد بالا 

من خودمم تو سایت خوندم 

ولی هر طلافروشی هم ندارع نزدیکه دو ماهه خیلی سر و صدا کرده 

گوی طلا اندازه پولت مثلا ۲۰۰ تومن میخری میندازی تو شیشه های انقدری بعد مثلا اندازه ده میلیون شد میبری میدی طلافروشی بهت همون اندازه طلا میده 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
سرچ کن اینستا میاد بالا من خودمم تو سایت خوندم ولی هر طلافروشی هم ندارع نزدیکه دو ماهه خیلی سر و صدا ...

چه جالب 

ممنون

من اینستا رو پاک کردم 

روش خوبیه ...با تیکه طلا و طلا های خیلی ریزم فکر کنم بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ۱۵۰۰ یا ۲تومن مگه طلا میدن الان ؟!طلا شده گرمی ۵ تومن ....من تو‌ حسابم ۴ تومن دارم. گذاشتم بشه ۷ ...

سکه های ۱۰۰ سوت یا حتی ۷۰ سوت ،۲۰۰ سوت...اینا هست میتونی بگیری،به اندازه پولت .قبلا با ۱۰۰ هزار و ۲۰۹ هزار من سکه میگرفتم

سکه های ۱۰۰ سوت یا حتی ۷۰ سوت ،۲۰۰ سوت...اینا هست میتونی بگیری،به اندازه پولت .قبلا با ۱۰۰ هزار و ۲۰ ...

قبلا خدا بیامرزه عزیزم الان قیمت ها خیلی بالاس و اینکه سکه میگن چون بهش کارمزد میخوره و اینا ارزش خرید نداره

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بله دیگه گرمی هستش دیگه

خب الان یه گرم میشه ۵ تومن دیگه 

بعد چطوری با ۲ میلیون میخوای بری بخری چیزی نمیشه که 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

همیشه یه مقدار نقد داشته باش واقعا لازمه

همون ۵۰۰ نقد رو نگه دار بقزه ش رو طلا شکسته بخر.

همون ۵۰۰ تومن ها هم اگه خرج نشدهر دوماه یبار که میشا حدود ۲ تومن باز بده طلا

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
قبلا خدا بیامرزه عزیزم الان قیمت ها خیلی بالاس و اینکه سکه میگن چون بهش کارمزد میخوره و اینا ارزش خر ...

منظورم از قبلا این بود که با مبلغ کم میخریدم. الان هم میشه. 

نمیدونم منم شنیدم از یه جایی دیگه نگرفتم از اون سکه ها. اما سعی می‌کردم طلای دست دوم بگیرم در حد یک گرم و اینا. 

منظورم از قبلا این بود که با مبلغ کم میخریدم. الان هم میشه. نمیدونم منم شنیدم از یه جایی دیگه نگرفتم ...

آره منم سعی بر این دارم طلای دست دوم بگیرم ولو اندک بهتر تا اون سکه ها 

خب الان یه گرم میشه ۵ تومن دیگه بعد چطوری با ۲ میلیون میخوای بری بخری چیزی نمیشه که

طلای شکسته هست . طلای زیر یک گرم هست. سکه های پارسیان با کمترین وزن 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.