الان خب ازونجایی که ارزش پول هی داره میاد پایین بنظرتون درسته پول هم پسنداز بشه برای کسی که درامدش کمه و مبلغ پاییین میتونه پسنداز کنه؟ من دو تا راه دارم، یا هر ماه مثلا یه تومن طلا بخرم پونصد بریزم تو یه حسابی ..یا کلا 1500 اش طلا بخرم....ولی میگم اگه همشو طلا بخرم حسابام همش خالی باشه هم خوب نیست، نمیدونم کدوم درسته؟ چقدر ماهانه پولی پسنداز میکنین؟ توجه کنین خیلی ماه ها 1500 کمتره شاید مثلا کلا یه تومن بشه
ولی هر طلافروشی هم ندارع نزدیکه دو ماهه خیلی سر و صدا کرده
گوی طلا اندازه پولت مثلا ۲۰۰ تومن میخری میندازی تو شیشه های انقدری بعد مثلا اندازه ده میلیون شد میبری میدی طلافروشی بهت همون اندازه طلا میده
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سکه های ۱۰۰ سوت یا حتی ۷۰ سوت ،۲۰۰ سوت...اینا هست میتونی بگیری،به اندازه پولت .قبلا با ۱۰۰ هزار و ۲۰ ...
قبلا خدا بیامرزه عزیزم الان قیمت ها خیلی بالاس و اینکه سکه میگن چون بهش کارمزد میخوره و اینا ارزش خرید نداره
مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻♀️ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بعد چطوری با ۲ میلیون میخوای بری بخری چیزی نمیشه که
مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻♀️ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
منظورم از قبلا این بود که با مبلغ کم میخریدم. الان هم میشه. نمیدونم منم شنیدم از یه جایی دیگه نگرفتم ...
آره منم سعی بر این دارم طلای دست دوم بگیرم ولو اندک بهتر تا اون سکه ها