2777
2789
یکم اخه برا نجسیش میگم

اگه جاییه که به جایی نمیخوره و جاییو نجس نمیکنه بذار برگشتی خونه بشور

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
نه بابا 🥲

یکی بخر

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا هر جا که آب بود اون قسمتشو قشنگ بشور خیالت راحت بشه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
پد الکی که نجسی رو پاک نمیکنه

خون رو پاک می‌کنه دیگه عزیزم 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

خب به بقیشم خورده نجس نشده؟ خب چون یه کمه

اینکه به کجاش خورده رو مگه دقیق نمیدونی؟ 

خون رو پاک می‌کنه دیگه عزیزم

عزیزم ظاهرا پاک میکنه ولی بازم نجس میمونه تا زیر آب شیر نگیره بعد همون ظاهرشم بستگی به جنس پالتوش داره بعضی جنسا حتی ظاهرشونم خون میمونه 

الان مشکل این دوستمون لک خون نیس که 

نجس بودنشه که فقط با شستن برطرف میشه

عزیزم ظاهرا پاک میکنه ولی بازم نجس میمونه تا زیر آب شیر نگیره بعد همون ظاهرشم بستگی به جنس پالتوش دا ...

اوه یس ...

اطلاعی در رابطه با نجس بودن ندارم متأسفانه 

من گفتم لک‌خون رو پاک کنه دیگه بعد رسید خونه بشوره....

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ببین یه قسمتیش هست قرمز شده بقیشو نمیدونم 🥲🥲

عزیزدلم تا جاییکه من میدونم اون جاهایی که یقین داری خونی شده حکم نجاست داره نه جاهایی که فقط حدس میزنی

عزیزدلم تا جاییکه من میدونم اون جاهایی که یقین داری خونی شده حکم نجاست داره نه جاهایی که فقط حدس میز ...

اها اوکی همونجا شو میشورم دانشگاه دیگه انشالله اوکی باشه رفتم خونه ام میرم دوش میگیرم کلا

اها اوکی همونجا شو میشورم دانشگاه دیگه انشالله اوکی باشه رفتم خونه ام میرم دوش میگیرم کلا

عزیزم احساس میکنم یه کم دچار وسواس شدی 

اینجوری خیلی اذیت میشی 

احکام نجس و پاکی از اون چیزی که به نظر میاد راحتتره 

به نظرم حتما سر فرصت این احکامو بررسی کن که خیالت راحت بشه.

مثلا همین حکم که اگر یه چیزی اول پاک بوده بعد شک کردی که نجس شده یا نه حکم پاک داره خب خیلی کارتو راحتتر میکنه.

یا یه سری مسائل در باره نجس و متنجس که من خودم با فهمیدنش کلی راحت شدم و احکام دیگه.

و در نظر داشته باش که وسواس کار شیطانه

موفق باشی عزیزم 💖

نه دستم ضخم شد در حد دو قطره قسمت سفیدش دیده نمیشه ولی خب نجسه

از داروخونه چسب کاغذی سفید بگیر. بزن روش...تازه خون خشک فکر نمیکنم نجس باشه....بازم دقیق نمیدونم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔