2777
2789
عنوان

بنظرتون برم‌به مدیر عامل گزارش بدم این رفتار همکارم رو

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 31 پست
الان انجام بدم میترسم پارتنرم ازم شاکی بشه چرا اینکارو کردی و تو حق نداشتی مستقیم با مدیرعامل صحبت ک ...

مگه پارتنرت کیه ؟ باهم کار میکنید ؟

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به مدیرعامل که نمیگن. به بالادستی ِ طرف میگن‌. اصلا از روی عصبانیت کاری انجام نده.

من میخوام به گوش مدیر عامل برسه که رعشه به اندام طرف بیفته به رییسش که دیروز گفتم

میگه انجام نده میشناسمش

خب به همون خانمه که وام دستشه بگو که میدونی نامه اومده همون آبان ،و داری منو به سر میگردونی که بودجه رو  واسه گیرنده های وام دیگه پرداخت کنی بدون نوبت . بگو که میخوای به مدیر عامل مراجعه کنی ببینم مشکل من چیه که نامه صادر نمیشه

پارتنرم همکارمه تو بخش ادارب

پس بد نیست باهاش مشورت کنی

اما به مدیرعامل گفتن در مرحله اول کار خوبی نیست

اول به خودش بگو که چرا نامه من رو این تاریخ رد کردی؟ بگو می خوام با فلانی ( مدیر بالادستی) صحبت کنم که چرا وام من اینقدر تاخیر داره گفتم دلایل رو دقیق بدونم که درست پیگیری کنم. چون به من گفتن که اخیرا نامه رو ارسال کردی. می خوام ببینم مشکل دقیقا چی هست. بدونه که پیگیر هستی و کوتاه نمیای

خب به همون خانمه که وام دستشه بگو که میدونی نامه اومده همون آبان ،و داری منو به سر میگردونی که بودجه ...

عزیزدلم نامه ۲۴ آبان نیومده نامه رو تازه ۲۴ آبان فرستاده دفتر مرکزی برای اخذ تاییدیه نامه ی وامی که من برج ۴ پروندنو تکمیل کردم