2777
2789

ما دوتا خانم هستیم که باهم استخدام شدیم من واحد اداری اون یکی واحد مالی اون شده مسئول حقوق و دستمزد و وام و اینا یه وام به همه ی پرسنل تازه استخدام شده تعلق گرفت که همه میتونستن استفاده کنن من برج ۴ مدارکم رو تکمیل کردم و تحویل این خانم دادم و از برج ۴ تا الان بیش از ۱۰ بار ازش پرسیدم پرونده وام من چی شد میگه هنوز نامه ات از بالا نیومده بزارم روش

دیروز رفتم جلو خودش به رییس واحدش گفتم پرونده وامم ۵ ماهه تکمیل شده تحویل دادم به این خانم میگه نامه ات هنوز نیومده رییسش یجوری بهش نگاه کرد و به من گفت انجام شده منتظر نامه باشید 

ادامه کامنت اول

دیروز عصر مجدد رفتم پیش خود خانمه بهش گفتم تماس بگیر دفتر مرکزی ببینم چرا هنوز نیومده نامه ام تو صحبتاش که با اون اقاهه انجام داد فامیل طرف رو فهمیدم وقتی مکالمش تموم شد رو کرد به من گفت بانک رو تغییر دادن منتظر تاییدیه برای بانک جدید هستن و پرونده ات باید از این بانک بره بانک جدید

من چون فامیل آقاهه رو فهمیدم که کیه اومدم تو پیامرسان سازمانی شمارشو پیدا کردم و بهش زنگ زدم و اون آقا گفت که نامه ی شما رو این خانم ۲۴ آبان به دست ما رسونده!!!! و تموم این مدت داشته منو بازی میداده و مسخره میکرده منم چون قبلا به رییس  واحد خودم گفته بودم ولی پیگیری نکرد میخوام زنگ بزنم شخصا مستقیم به مدیر عامل بگم تا به حساب این خانم رسیدگی کنن

بنظرتون کار درستیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز عصر مجدد رفتم پیش خود خانمه بهش گفتم تماس بگیر دفتر مرکزی ببینم چرا هنوز نیومده نامه ام تو صحب ...

ب خودش بگو چون ب کارفرماتون بگی فک میکنه میخوای زیر ابشو بزنی 

بگو فلانی پیگیری کردم میگه نامه ۲۴ ابان اومده لطفا پیگیری کن 

اگه ام میدونی ب بالاتر ربط داره تا ب اقای فلانی بگم ببینم مشکل کار من چی بوده ک تایید نکرده

اره اینکارو انجام بده حتما

الان انجام بدم میترسم پارتنرم ازم شاکی بشه چرا اینکارو کردی و تو حق نداشتی مستقیم با مدیرعامل صحبت کنی و از اینجور حرفا و میترسم باهام دعوا کنه که چرا به بالاسریت اطلاع ندادی

دیروز عصر مجدد رفتم پیش خود خانمه بهش گفتم تماس بگیر دفتر مرکزی ببینم چرا هنوز نیومده نامه ام تو صحب ...

حتماً خبر بده.

این جور آدما نباید داخل مجموعه فعّالیت کنن.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
الان انجام بدم میترسم پارتنرم ازم شاکی بشه چرا اینکارو کردی و تو حق نداشتی مستقیم با مدیرعامل صحبت ک ...

من اگه مدیرعامل باشم استقبال می کنم.

کار درست همینه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.