2777
2789
عنوان

چجوری به دوستم بگم لباسی که بهش دادمو بهم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 16 پست

قید لباسو بزن بزار برا خودش ووووو بعدش دیگه

نه به کسی لباس بده نه از کسی لباس بگیر( بجز افراد درجه یک مادر خواهر) ممکنه هزار مریضیه پنهان داشته باشه اصلا انرژی منفی  و ماورایی شدیدی داره  

حتی از یه آدم مطمئن شنیدم بعضی طلسمات با لباس به طرف منتقل میشه 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
نه میدونه یبارم دیدمش ولی اصلا ب روی خودش نیاورد

ای بابا

شما هم مثل منی 

شانس نداریم یه دوست خفن باکلاس مهربون پایه باحال باسخاوت نصیب مون بشه

همه فقط میخوان یه چیزی ازت بکنن

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.