اندازه هم دوستشون دارم ولی مدلهای مختلف چون سنشون فرق داره شخصیت شون فرق داره نیازهاشون فرق داره .
قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کاش پدر مادر ما هم همه مون در یک سطح دوست داشتند ،کاش آنقدر تبعیض شدید بین بچه ها نمیگذاشتند.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من یه دونه دارم ولی به نظرم طبیعیه یکم فرق تو دوست داشتن.بلاخره بچه ها متفاوتن بعضیا ذاتن خوش اخلاقن بعضی بچه ها پردردسرن...بعضیا دختر دوستن بعضیا پسردوست...مهم نیس.مهم اینه بتونن عادلانه رفتار کنن
من سه تا پسر دارم هر کدومشونو ی جور دوست دارم،اندازش فرق نداره مدلش فرق دارهبعد یه بار یکیشون گفت تو ...
این قسمت :
با مادر خود سرکله نزنید بدجور ضایع میشید 😅
آفرین که پسراتو لوس بار نمیاری
قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
نه خب هر سه یه اندازه برا پدر مادر فرق نداره ولی خب کوچیکه ۸ ماهشه الان موقع شیرین کاری هاش کرد بیشتر ذوقش داریم دیشب میگفت بابا به شوهرم گفتم بهش بگو جون بابا بعد پسرم ۱۳ سالشه میگه منم بگم بابا 😅😅😅اون دخترم از اون طرف یه چیزی میگه😂ولی درکل برامن فرق ندارن
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜