2777
2789
عنوان

نمیتونم با همسرم ارتباط بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 79 پست
الان ازدواج کردین ؟

نه به هیچ وجه قصدشم ندارم من حضانت سه تا لچه هامم گرفتم بخاطر اعتیادش الان تمام وقت زندگیم برا بچه هامه جالبه پدرشون بعد از جداییمون ترک کرد رفت سر کار و خیلی محکم برای بچه هاش پدر هست اما شانس منه بدبخت برای من نتونست شوهر باشه نمیخواست ترک کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه به هیچ وجه قصدشم ندارم من حضانت سه تا لچه هامم گرفتم بخاطر اعتیادش الان تمام وقت زندگیم برا بچه ه ...

اخی عزیزم .همسر سابقت چی ازدواج کرده ؟

چند تا از اقوام ماهم وقتی جداشدن چند وقت بعدش شوهراشون ترک کردن و زن گرفتن و بچه دار شدن

منم عین شما بودم وقتی خودش تلاشی برای ترک کردن نکرد منم دلسرد شدم آروم آروم ازش فاصله گرفتم و تهش هم ...

الان ترک نکردن هنوز ؟؟

میدونم ترک اعتیاد خیلی سخته . برادرِ جاریِ من بعد از سیرو پنج سال مصرف ، خودش تصمیم گرفت و ترک کرد 🥲 قبلش هر چقدر ب زور برده بودنش فایده نکرد و باز دوباره رفت سمت مواد . اما تا وقتی برتصمیم خودش نرفت بی فایده بود 

فقط باید خودشون بخان 

و اینکه بعضی مخدر ها سخت تر ترک میشن . 

☹️

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
مثل همیشه صبر کن من درستش میکنم بخدا دیگ تمومش میکنم و ...

میدونی بدی اعتیاد اینه ک رو حرف معتادان نمیشه حساب کرد🥲اما خب شما یه مهلت دیگه بهش بده 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

استارتر جدی باهاش برخورد کن بگو یا ترک کنه یا طلاق میگیری و اگه ترک نکرد جدا شو هروئین بدترین نوع اعتیاده تهشم تزریقه نکن اینکارو با خودت خودتو نجات بده.شوهرت ارادشو نداره از لحاظ روانی نمیتونه فکر خودت باش خودتو تباه نکن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.