2777
2789
عنوان

واقعا شماهم یعنی به خانواده شوهرتون فحش میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی طرف سمی باشه و مریض و خودشیفته و ازارگر و سادیسمی باید جلوشون وایساد

و اعتراضو نشون داد

نه با فش ولی باید جلوی ادم زورگو و سادیسمی وایساد قربانی بودن شرایط و بدتر میکنه

خوشبحالت شوهرت میزنتت؟چ باکلاس .خسلی کلاس داری تو

نه مثلا دارم میگم تند بر خورد میکنه نه اینکه بره به مادرش بگه 

مگه زدن چ کلاسی داره 

دست بلند کردن رو خانم ته بی سوادی و بی فرهنگیه

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

حتما شنیدن که میگنوگرنه اگه احترام گذاشته بشه و طرف بگه مریضه

باز بنظرم نباید اینجوری بگن 

اگه احترام بذاره احترام میبینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

ببخشید شرمنده جاریم یه بار به برادرشوهرم گفته بود خواهرت بیاد ع  ن م بخوره اونم رفته بود صافففففف گذاشته بود کف دست خواهرش اما خب بعد یه مدت فراموشش کردن واون عزیز تر شد وما که احترام میزاشتیم ومیزاریم چشم ندارن ببینن واینست رسم روزگارررررر🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
آدم به هم سن و سال و دوست خودشم روش نمیشه فحش بده، مطمئن باش کسایی که به بزرگتر، از همه وحشتناک تر م ...

واقعا موافقممم👌🏻🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توهین کردن شخصیت خودمو زیر سوال میبره از کسی چیزی کم نمیشهولی شما هم یه فکری بحال زندگیت بکنبا افتخا ...

منظورم اینه تند باهام رفتار میکنه 

به قرآن تا حالا دست روم بلند نکرده 

زدن هیچ افتخاری ام نداره عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فحش نمیدم ولی گِله زیاد میکنم بسکه ما رو چاپیدن شوهرم از من دلخوری و گله ی بیشتری داره 

حقوق خودشونو خرج دخترای متاهل شون میکنن بعد خرج دوا دکتر و قبض و خوراک میندازن پای ما تو این گرونی شوهرم خرج ۲ خانواده رو باید بده 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
من فحش میدم بدجور بسکه بدم میاد ازشون نمیره بگه

چجوریه میتونی 

اونا چی میگن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من فحش ندادم عصبی شدم گفتم مامانت باباتو میخوره

چون حرف حرف مادرشه فقط همشم غر میزنه سرش

ی بارم گفتم تو ننت اسیرم کردید تو این زندگی

زندگیم داغون بود اونم کوبوند تو پهلوم داشتم میمردم

بیمارستانی شدم اونم مثل سگ پشیمون شد

مادرشم چندین بار غیر مستقیم داده بعد بهش گفتم گفت با پسرمم با تو نبودم...وقتی اون بده منم میدم 

با هرکی مثل خودش از دستشم عصبی بشم باز تو دلم فحش میدم