2777
2789
عنوان

واقعا شماهم یعنی به خانواده شوهرتون فحش میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 39 پست
من فحش نمیدادم. ولی ازشون بدم میومد.الان بعد از بیست سال خنثی ام.شاید چند سال دیگه بگذره دوسشون هم د ...

آره واقعا فحش خیلی زشته 

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هر کس یه شرایطی داره و یه اخلاقی . در مقابل باز شوهرِ هر کس شرایط و اخلاقی داره 

الان هزار مثال اومد جلو روم و چند تاشو میگم 

ببین خواهرِ زن عموی من مادر شوهرِ بسیااار بی در و پیکر و بدی داره . جوری ک یک روز بعد از عروسیشون اومده بوده به دختره می‌گفته پدر و مادرت تو رو قبل محرمیت ساختن و تو حرومی😐 در صورتی ک خواهر زن عموم بچه دومه اصلا😂😂💔

خب پسرشم میشناخته مادرشو ، خود پسرش جلوی همه زده بوده تو دهن مادرش و از خونش انداخته بوده بیرون 😐

الان هم هر دعوایی میشه خواهر زن عموم مجازها ک هر توهینی بکنه و همسرم چیزی نمیگه و حتی همراهی هم می‌کنه باهاش .

باز یه مثال دیگه ،،

یکی از جاری های من هم سنش از برادر شوهرم بیشتره ، هم دو برابرِ شوهرش هیکل داره ، اما جوری از این بشر حساب می‌بره که باورت نمیشه .

یکبار توی بحثشون ب شوهرش گفته بوده تو هم دیگه شورشو در راوردی با اون مادرت ،

بعد برادر شوهرم از خونه بیرون کرده بودم و راهش نمیداد . بچه رو هم خونه نگهداشته بود و می‌گفت برو خونه بابات احضاریه میاد برات 😐 دیگه ما هم دور هم جمع شدیم گفتیم بسه بچه بازی و برگردیم ب زندگی عادیتون .

مگه کوتاه میومد این مرد😣

الانم جاریم حقِ جیک زدن درباره خانواده شوهر نداره اصصصصلا .

بعد دعوا باهاشون حق قطع ارتباط نداره . حق ندارد جوابِ تیکه هاشونو بده و

..

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

تو خانواده درست حسابی بزرگ شدیم ما.به هیچ کس فحش نمیدیم.من نزدیک ۲۰ساله ازدواج کردم یه کوفت نه گفتم نه شنیدم،چه به همسر چه خانوادش.

تازه جالب دوستان بودن که میگفتن تو دعوا و عصبانیت طبیعیه😐

اینکه حرف نامناسب به خانواده هم بزنن خیلی بده و اینکه اگه شما حرف بد بزی کتک می خوری از اونم بدتره

نه منظورم از زدن اینه با تندی بر خورد میکنه 

بد منظورم همه متوجه شدن🤦🏻‍♀️ نتونستم منظورم برسونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

اسی یا بچس یا انقدر شخصیتش له شده ترسو و توسری خورشده

🙂🙂 عزیزم لطفا قضاوت نکن زود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید شرمنده جاریم یه بار به برادرشوهرم گفته بود خواهرت بیاد ع ن م بخوره اونم رفته بود صافففففف گذ ...

ببخشید خندم گرفت 😂😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خود همسرم اصلا اجازه دخالت نمی‌ده و تعادل بین منو و خانواده اش خیلی خوب رعایت می‌کنه منم اصلا در شخصیت خودم نمی‌بینم که بخوام توهین کنم چون در اصل به خودم توهین کردم چون همسرم با هر خانواده ای باشه در هر صورت انتخاب من بوده 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ