2777
2789
نمیگه گوشیتو بده چک کنم ولی خب رمز نداره گوشیم مثلا رو مبل دراز بکشه گوشیم کنارش باشه برش میداره یه ...

در مورد امضات عزیزم،شوهرت اگر براش مهم بود میرفت تحصل کرده میگرفت 

حتما تو رو خواسته و پسندیده 

شما هم دیدتو عوض کن 

این حرفا رو به شوهرتم نگو اصلا البته اگر تا الان نگفته باشی 

برای هدفت تلاش کن درس بخون ولی خودتو کم ندون 

من خودم ارشد دارم ولی برای 70 درصد مردا تحصیلات زن اصلا مهم نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد امضات عزیزم،شوهرت اگر براش مهم بود میرفت تحصل کرده میگرفت حتما تو رو خواسته و پسندیده شما هم ...

وای خدا ممنونم    چقد حرفاتو دوست داشتم انگیزه گرفتم 

ممنونم عزیزم 

من هزار بار اینا رو بهش گفتم متاسفانه 🤦🏻‍♀️ الان نمیگن و بخیال شدم 

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

وای خدا ممنونم چقد حرفاتو دوست داشتم انگیزه گرفتم ممنونم عزیزم من هزار بار اینا رو بهش گفتم متاسف ...

از این به بعد اصلا نگو 

از خوبی هان از نکات مثبتت پیشش بگو و پر رنگشون کن 

موفق باشی عزیزم 

وای خدا ممنونم چقد حرفاتو دوست داشتم انگیزه گرفتم ممنونم عزیزم من هزار بار اینا رو بهش گفتم متاسف ...

از این به بعد اصلا نگو 

از خوبی هان از نکات مثبتت پیشش بگو و پر رنگشون کن 

موفق باشی عزیزم 

از این به بعد اصلا نگو از خوبی هان از نکات مثبتت پیشش بگو و پر رنگشون کن موفق باشی عزیزم

حتما 

ممنون بازم 

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻