2777
2789
عنوان

روابط با بعضی پسرا یا ازدواج اینجوریه که

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 88 پست
چیزی که دیدم دارم میگم هرکسی انتخاب میکنه .....

عزیزم منم طبق چیزی که دیدم نظر میدم خیلی از مردها غول چراغ جادوی زن ها شدن و برای زن ها بهترین زندگی رو فراهم کردن.مهم انتخاب درسته 

اون دختری که میبینی شکسته شده چون سیاست نداره یکسره درحال جر وبحث و دعواست البته که جدیدیا اینطوری هستن

من خودم شونزده ساله که ازدواج کردم یک بار هم با خانواده شوهرم بحث نکردم خیلی هم دوستم دارن من هم دوستشون دارم

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم طبق چیزی که دیدم نظر میدم خیلی از مردها غول چراغ جادوی زن ها شدن و برای زن ها بهترین زندگی ...

بهترین زندگی یعنی چی؟ 

حتی بهترین زندگی خوب لاکچری پولدار داشته باشن بازم هم یسری رفتاری پسرا جوری که باعث ناراحت دخترا میشه ابنجاش بد هست

عزیزم از دیدگاه دین من تجرد مقدسه اینکه بتونی نیاز عاطفیت و جنسیتو بزاری کنار و بری سمت خدا و من هرر ...

در هر صورت نیاز عاطفی و جنسی تا یه تایمی بله 

وقتی همه بخوان این دین رو بپذیرن خب این قانونم بپذیرن بعد یه مدت هیچکسی زنده نمیمونه

در هر صورت نیاز عاطفی و جنسی تا یه تایمی بله وقتی همه بخوان این دین رو بپذیرن خب این قانونم بپذیرن ب ...

عزیزم من دین شمارو نقد میکنم که شما میکنی؟

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

اون دختری که میبینی شکسته شده چون سیاست نداره یکسره درحال جر وبحث و دعواست البته که جدیدیا اینطوری ه ...

نمیدونم ولی همچی تو ازدواج نیست شما خودتون نمیخاستید دانشگاه برید نمیخاستید دستتون تو جیب خودتون باشه جدی؟

عزیزم منم طبق چیزی که دیدم نظر میدم خیلی از مردها غول چراغ جادوی زن ها شدن و برای زن ها بهترین زندگی ...

منم با پسری تو رابطه بودم که برام همچی میخرید بهترین ماشین  زیر پاش بود هرروزم ازمن تشکر میکردم که تو رابطه بامنه 

برام هرسری گل کادو میخرید 

ولی تهش اخلاق هایی ازش دیدم که کلا منصرف ازدواج باهاش شدم 

اینکه سر کوچیک ترین  حرفی ناراحت میشه کلی قلبمو میلرزونه 

اینکه شب تا صبح تپش قلب بگیرم بزنم زیر گریه که ی وقت اون نره واقعا ارزش داره یه عمر زندگیم تباه بشه؟

منم با پسری تو رابطه بودم که برام همچی میخرید بهترین ماشین زیر پاش بود هرروزم ازمن تشکر میکردم که ت ...

جدا از اینا بگم که عین ملکه ها باهام رفتار میکرد در ماشین باز میکرد و فلان

نمیدونم ولی همچی تو ازدواج نیست شما خودتون نمیخاستید دانشگاه برید نمیخاستید دستتون تو جیب خودتون باش ...

وقتی پول داشته باشم ولی عشق و بچه رو نتونم تجربه کنم به چه دردی میخوره ازدواج کردم همسرم کارمیکنه بدون اینکه بگم‌هر چند وقت یک بار پول به حسابم میریزه هم پول دارم هم عشق وهم بچه 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
نقد نمیکنم خب سواله شاید من بلد نباشم عزیزم

از لحنتون بد برداشت شد گلم. ببین شما یه چیزی دارین تحت عنوان مستحب خب؟ ما به اون میگیم مقدس. مقدسه ازدواج نکنی عشق عیسی و یهوه رو بپذیری در دلت پرورش بدی. واقعا شاید باورت نشه هیچوقت نیاز عاطفی پیدا نکردم چون عشقم واقعی بود بهشون. عاشق بودم . میدونستم عاشقمه هیچوقت ولم نمیکنه آرامش روحی داشتم. تنها نیستم عملا. همیشه عیسی و یهوه همراهمن. برای کشیش ها و راهبه ها باید مجرد باشن(البته به جز ارتودوکس) ولی برای بقیه مجردم نه و میبینین ۹۹.۹۹ درصد مسیحی ها متاهلن. خود عیسی همواره مجرد و پاک و مقدس موند. وقتی پاک پاک و باکره باشم نه حتی خود ارضای و رابطه در دین من ادم مقدس و پاکیم.

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

از لحنتون بد برداشت شد گلم. ببین شما یه چیزی دارین تحت عنوان مستحب خب؟ ما به اون میگیم مقدس. مقدسه ا ...

منم شنیده بودم بله ولی شما چیزی نو دینتون به نام غسل ندارین؟

معمولا بعد رابطه و مثلا میگم انزال مرد بدن ممکنه نجس بشه ولی بعد غسل میکنه و پاک میشه