2777
2789
عنوان

پسرکان گم گشته

80 بازدید | 0 پست

هی ، هااای کجائین ؟ چرا فراری شدین ؟ هستی نقدی  ؟ از چی ترسیدین ؟ از خودتون ؟ از من ؟ یا از حرف مردمان ؟
 از خودت بترس پسر ، خوبه که بترسی ؟ نگران ننه ات نباش ، اونکه ترس نداره ، عین بادمجون بم میمونه ، همونقدر تلخ و زهر ماری ، هیچ احد المَردی  را  یارای چشیدنش نیست .
نبین که زنای مردم عطر و گلاب پف میکنن رو کله ِ پاچشون ، ننه در مونده زهر کبری می پاشه به تنش ، مباداااا که نامحرمی از کنارش رد شدنی بویی ازش ببره . !!!!

نقدی ، میدونی کیِ سیاه بخت شدم من ؟ از وختی که شما عتیقه ها رو اوستا  کریم   چپوند توی دامن  بدبختم  ! بقدری غلغله و ولووله کردین که، حالا شدین درد بی در مون ، شدین بلای روح و جوون ، شدین سوهان جسم و روون ، اصلاً رفتین وسط دل شیطونِ جا انداختین  و دراز به دراز شدین . ای لعنت به روح شیطان و شیطان نشینان .

خاک عالم به سر کچلتون کنم که هیچیوقت ملتفت  نشدین و نخواهید شد ، آی بی مغزان  تا حالا کی  با ننه اش طرف شده ؟؟؟؟ها؟؟؟؟

ننه بی کس و غربتی  که توی این دنیای دَرن دشت یک سنگ هم نداره  دردهاش رو رو سرش داد بزنه . بدبخت فکر کردی چی ؟ نکنه فکر کردی چون اسمت مرده ، هنری چیزی داری ؟ هنر شما   شده خریدن َدَرک واسه خودتون و متواری کردن زن و دختر مردم .
بمیرم برای دل خودم ، هم از خودی ها خوردم هم از نُخودی ها . زنای خاله زنک کوچه- خیابونی هم که  وِروِراشون تمومی نداااره.

اون زن مشنگِ رحمت هست ، خدا سرش بیاره ایشا ا... میدونی چی بهم گفت؟!!!!
خدایا آتیشش بزن  دیگه ، تو که جای حق نشستی و دیدی چیا شنیدم و   چجوری آتیشم زد .!!!
بهم میگه. دختر تو چی چی ت کم بود ، آبت  کم بود  یا نونت ؟ 9 تا هول آوردنت چی بود خوووو؟؟

زن وَجی  هم   از اون ور با پوزخند میگه ، سَروی جان تو که  اینهمه عذاب کشیدی خوب اقلاً 10 تاشون  میکردی ، یک تیم میشدن

شاید یک گُول هم  به زندگیت میزدن . زنیکه گرد قلمبه برای من شاخ در آورده .

خوبه حالا خودش دو تا انگل کراکی و شیشه ای کنج دلش خوابیدن ها  .

آآآی ددی جان ، واای ددی ، کجایی تو ؟ کجایی  که ببینی سَروی سرافرازت  به  چه روزی افتاده ؟!!!  جرآت ندارم سرم رو تکون بدم ، با  این حجم  بی آبرویی که این حرروم زاده ها  برام بار آوردن .  

ددی جان به روح پرفتوحت قسم . من مصداق  همون ضرب المثل " ( ماردر آستین پروردن )" شدم  

اینهمه  مار رو چجوری زیر خاک کنم آخه ، خدایا  خداوندگارا  یک کمکی ، مددی برسان بر ما بیچاره گان خو.
ای ارحم الراحمین ،  یا  مرحمی بر  زخمای ما  مالش بفرما یا سنگمان کن دیگه.  
 نَقدی ، اون گوشای آینه بغلت رو باز کن، ببین چی میگم .
من یک ارزن  به اون غیرت بی مصرف شما نیاز ندارم ، ملتفت شدی ؟ یا نشدی ؟

اون غیرت پوسیده تون رو بهتره ببرین سر کوچه  بریزین داخل جوب .

اونو باید خرج زن و بچه بدبختتون   میکردین که نکردین . ای خاک به اون غیرت پوسیده تون .
بمیرم برای دل اون زنا تون ، اون نگون بخت ها رو  ببین با  طناب جویده  شما ، چه دلی هم به دل  وا موندتون   بستن !!!!!!!
کاش بجای اون دل وارفته ،اندکی گشایش به مغز آکبندتون میدادین ،بلکه هوایی میخورد و شفایی می یافت .
به این تنگ غروب قسم ، منتظر آنروزیم که خدا شما روبلند کنه  رو سرش بعد بکوبه وسط آسفالت  کوچه .
زن نیستم اگه  همون لحظه ، قرش ندم این   کمر در رفته ام رو .  

یک درد بدترم اینروزا میدونی چیه ؟!!

نمیدونم کدوم گردن شکسته ای  رفته سر یخدانم !! چند تا خنزر پنزری هم که برای کوری چشم در و همسایه قایم کرده بودم به یغما برده .

بهش بگو خاک تو سر، فکر کردی  خیلی دستبرد پیروزمندانه ای کردی؟ بدبختِ ، بیچاره به کاهدون زدی خبر نداری  . !!!
 کور خوندی ،اگه فکر کردی با زیورآلات  سروی میتونی ددی رو بخری و شخمش  بزنی !!!!
خدایا چه گرفتاری شدم ازدست این  ددی زادگان نخاله ،  ها!!

خدایا ، قربون مهربونیت ، توی این دنیای بیکرانت یک کنج دنج ما زیاد بود ؟!!  اونم از ما گرفتی .  چی میشد مگه شبا  میتونستم راحت کپه ام رو بجای داس و چاقو  میذاشتم رو بالش نرم  .

امان از جنیان انسان نما  که یک  جو آرامش از دستشون نداریم .

خداوندا  همه  نخاله ها و زباله ها  را از ما دور  و راحتی و آسایش   بر ما مرحمت  فرما   .

الهی آمین یا رب العالمین
از طرف  سروی به پسران  بًندی 

در خانه اگر کس هست /یک حرف بس است