هی ، هااای کجائین ؟ چرا فراری شدین ؟ هستی نقدی ؟ از چی ترسیدین ؟ از خودتون ؟ از من ؟ یا از حرف مردمان ؟
از خودت بترس پسر ، خوبه که بترسی ؟ نگران ننه ات نباش ، اونکه ترس نداره ، عین بادمجون بم میمونه ، همونقدر تلخ و زهر ماری ، هیچ احد المَردی را یارای چشیدنش نیست .
نبین که زنای مردم عطر و گلاب پف میکنن رو کله ِ پاچشون ، ننه در مونده زهر کبری می پاشه به تنش ، مباداااا که نامحرمی از کنارش رد شدنی بویی ازش ببره . !!!!
نقدی ، میدونی کیِ سیاه بخت شدم من ؟ از وختی که شما عتیقه ها رو اوستا کریم چپوند توی دامن بدبختم ! بقدری غلغله و ولووله کردین که، حالا شدین درد بی در مون ، شدین بلای روح و جوون ، شدین سوهان جسم و روون ، اصلاً رفتین وسط دل شیطونِ جا انداختین و دراز به دراز شدین . ای لعنت به روح شیطان و شیطان نشینان .
خاک عالم به سر کچلتون کنم که هیچیوقت ملتفت نشدین و نخواهید شد ، آی بی مغزان تا حالا کی با ننه اش طرف شده ؟؟؟؟ها؟؟؟؟
ننه بی کس و غربتی که توی این دنیای دَرن دشت یک سنگ هم نداره دردهاش رو رو سرش داد بزنه . بدبخت فکر کردی چی ؟ نکنه فکر کردی چون اسمت مرده ، هنری چیزی داری ؟ هنر شما شده خریدن َدَرک واسه خودتون و متواری کردن زن و دختر مردم .
بمیرم برای دل خودم ، هم از خودی ها خوردم هم از نُخودی ها . زنای خاله زنک کوچه- خیابونی هم که وِروِراشون تمومی نداااره.
اون زن مشنگِ رحمت هست ، خدا سرش بیاره ایشا ا... میدونی چی بهم گفت؟!!!!
خدایا آتیشش بزن دیگه ، تو که جای حق نشستی و دیدی چیا شنیدم و چجوری آتیشم زد .!!!
بهم میگه. دختر تو چی چی ت کم بود ، آبت کم بود یا نونت ؟ 9 تا هول آوردنت چی بود خوووو؟؟
زن وَجی هم از اون ور با پوزخند میگه ، سَروی جان تو که اینهمه عذاب کشیدی خوب اقلاً 10 تاشون میکردی ، یک تیم میشدن
شاید یک گُول هم به زندگیت میزدن . زنیکه گرد قلمبه برای من شاخ در آورده .
خوبه حالا خودش دو تا انگل کراکی و شیشه ای کنج دلش خوابیدن ها .
آآآی ددی جان ، واای ددی ، کجایی تو ؟ کجایی که ببینی سَروی سرافرازت به چه روزی افتاده ؟!!! جرآت ندارم سرم رو تکون بدم ، با این حجم بی آبرویی که این حرروم زاده ها برام بار آوردن .
ددی جان به روح پرفتوحت قسم . من مصداق همون ضرب المثل " ( ماردر آستین پروردن )" شدم
اینهمه مار رو چجوری زیر خاک کنم آخه ، خدایا خداوندگارا یک کمکی ، مددی برسان بر ما بیچاره گان خو.
ای ارحم الراحمین ، یا مرحمی بر زخمای ما مالش بفرما یا سنگمان کن دیگه.
نَقدی ، اون گوشای آینه بغلت رو باز کن، ببین چی میگم .
من یک ارزن به اون غیرت بی مصرف شما نیاز ندارم ، ملتفت شدی ؟ یا نشدی ؟
اون غیرت پوسیده تون رو بهتره ببرین سر کوچه بریزین داخل جوب .
اونو باید خرج زن و بچه بدبختتون میکردین که نکردین . ای خاک به اون غیرت پوسیده تون .
بمیرم برای دل اون زنا تون ، اون نگون بخت ها رو ببین با طناب جویده شما ، چه دلی هم به دل وا موندتون بستن !!!!!!!
کاش بجای اون دل وارفته ،اندکی گشایش به مغز آکبندتون میدادین ،بلکه هوایی میخورد و شفایی می یافت .
به این تنگ غروب قسم ، منتظر آنروزیم که خدا شما روبلند کنه رو سرش بعد بکوبه وسط آسفالت کوچه .
زن نیستم اگه همون لحظه ، قرش ندم این کمر در رفته ام رو .
یک درد بدترم اینروزا میدونی چیه ؟!!
نمیدونم کدوم گردن شکسته ای رفته سر یخدانم !! چند تا خنزر پنزری هم که برای کوری چشم در و همسایه قایم کرده بودم به یغما برده .
بهش بگو خاک تو سر، فکر کردی خیلی دستبرد پیروزمندانه ای کردی؟ بدبختِ ، بیچاره به کاهدون زدی خبر نداری . !!!
کور خوندی ،اگه فکر کردی با زیورآلات سروی میتونی ددی رو بخری و شخمش بزنی !!!!
خدایا چه گرفتاری شدم ازدست این ددی زادگان نخاله ، ها!!
خدایا ، قربون مهربونیت ، توی این دنیای بیکرانت یک کنج دنج ما زیاد بود ؟!! اونم از ما گرفتی . چی میشد مگه شبا میتونستم راحت کپه ام رو بجای داس و چاقو میذاشتم رو بالش نرم .
امان از جنیان انسان نما که یک جو آرامش از دستشون نداریم .
خداوندا همه نخاله ها و زباله ها را از ما دور و راحتی و آسایش بر ما مرحمت فرما .
الهی آمین یا رب العالمین
از طرف سروی به پسران بًندی