2777
2789
عنوان

عجیب نیست کسی که افسرده هست میل جنسیش بره بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسالته

ببین مشکل خاصی تو زندگیم ندارم ولی همش دلمرده و ناامیدم همش سر بچه هام داد میزنم 

البته دلیلش رو میدونم بر میگرده به بچگیم اخه تو یه خانواده ی پر از جنگ و دعوا بزرگ شدم که هنوزم این دعواها ادامه داره و مامانم میناله از پدرم 

احساس میکنم اینکه سنک صبور مامانمم شدم روحیمو خراب کرده

ببین مشکل خاصی تو زندگیم ندارم ولی همش دلمرده و ناامیدم همش سر بچه هام داد میزنم البته دلیلش رو میدو ...

خب چقدر عاقلی عزیزم که مشکلتو میدونی پس درمانشم راحته . میتونی با مطالعه کتابها و جزوه هایی انترنتی مشاوره و تربیت فرزندان بگیر و نیز رقصتو بصورت دایئمی ادامه بده و زیاد به موسیقی سنتی و اروم گوش کن

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
خب چقدر عاقلی عزیزم که مشکلتو میدونی پس درمانشم راحته . میتونی با مطالعه کتابها و جزوه هایی انترنتی ...

اره عزیزم میدونم مشکلم چیه ولی مسااله اینه که خیلی بی انگیزه ام حال و حوصله ی هیچی ندارم حتی کتاب خوندن 

انگار همش میخوام فقط بخوابم و کسی کاری به کارم نداشته باشه احساس میکنم بدون دارو مشکلم رفع نمیشه