2777
2789
عنوان

گریه ام بند نمیاد 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم خون كيلويي چنده ؟! 

والله منم مثل شما كسايي با كاراشون و حرفاشون دلمو شكوندن كه جون براشون ميدادم 

منم گريه كردم زجه زدم ولى تهش چى هيچى كى بيشتر اسيب ميبينه خودم 

يه جايي ديگه بذارش زمين اين فكرها رو نذار سنگينيش تو رو با خودش بكشه تو باتلاق 

به خودت بارها و بارها بگو من چيزى رو از دست نميدم اونا هركارى كردن با خودشون كردن كه ديگه اون من سابق رو نخواهند داشت ، سفت و سخت شو مثل خودشون باش ، تمام هم و غمت رو معطوف خودت كن ، تمام توجهت رو بذاربراى خودت ، خوشحال باش تا دشمن شاد كن نشى 

خيليا دوست دارن ضعف و شكست ما رو ببينن پس قوى باش تا به جاى اينكه خودت آزار ببينى اونا حرص بخورن 

فكر روح و جسمت باشو قدرش رو بدون تو جز خودت كسى رو ندارى 

اخه هم خونمن اونا بهم رحم نداشتن .. به قلبم رحم نداشتن آرامشمو بزور ازم گرفتن آخه اونا هم خونمنچجوری ...

تو با این روحیه‌ای که داری بیمار میشی!

اینجوری بخوای ادامه بدی سلامتیت قطعا از دست میره برای همیشه.

هیچ حاجتی هم نمیگیری.

خدا گفته حرکت کن، حرف بزن، تلاش کن، زندگیتو عوض کن، نه اینکه بشین سر سجاده زار بزن و اینجوری فکر کن.

هم خون كيلويي چنده ؟! والله منم مثل شما كسايي با كاراشون و حرفاشون دلمو شكوندن كه جون براشون ميدادم ...

چی بگم ♥︎♥︎

هیچی ندارم بگم جز اینکه 

برام دعا کنین 

حاجاتم با آبرو و هر چه زودتر برآورده شه 😭😭

اخه هم خونمن اونا بهم رحم نداشتن .. به قلبم رحم نداشتن آرامشمو بزور ازم گرفتن آخه اونا هم خونمنچجوری ...

عزيزم اگر غريبه بودن كه دلت انقدر نميسوخت به خدا ميفهمم چى ميگى الان احتمالا اولشه كه اين دل شكستگى برات ايجاد شده هنوز تو شوك و ماتم هستى 

اكى بهت رحم نداشتن و رحم ندارن تو خودت هم نميخواى خودت رو دوست داشته باشى وقتى اونا فكر تو نيستن تو فكر ارامش روح و روان و جسمت باش نميگم سوگوارى نكن اتفاقا گريه كن كه سبك بشى ، خالى بشى ولى بعدش رهاش كن 

وقتى بقيه فكر خودشون هستن فكر راحتى و ارامش خودشونن تو چرا دو دستى چسبيدى بهشون 

اونا خودشون با كارها و حرفاشون وقتى نميخوان تو همون ادم خوب سابق باشى براشون اكى ولشون كن 

من نميگم باهاشون بدباش ، نه 

ولى براشون خوب سابق نباش الويت اول خودت باش بعد بقيه 

عزيزم اگر غريبه بودن كه دلت انقدر نميسوخت به خدا ميفهمم چى ميگى الان احتمالا اولشه كه اين دل شكستگى ...

اره دیگه مث قبل نیستم باهاشون 

نه اولش نیست 

۶ ساله دارم مث مرده متحرک فقط میگذرونم 

خیلی خسته ام 

اصن تو کلمات نمیتونم بگم 

فقط برام اون دعا رو بکن برام 

😭