2777
2789
عنوان

تجربه بلوک عصب دارین میاین 😢

127 بازدید | 15 پست

دستم  رو چند ماه قبل جراحی کردم ) دند اضافه داشتم ک برداشته شد عملم خوب بود ولی بعد یمدت دچار التهاب شده و مداوم درد دارم انقدر شدیده که به مسکن جواب نمیده مدام افت فشارو قنددارم 😞 دکتر میگه یه راه فقط هست که عصب دست رو موقتا از کار بندازن ولی نگرانم عوارض داشته باشه . اگر خودتون یا اطرافیان انحام دادین بیاین لطفا بهم بگین 🙏🙏😓❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل سنگین بوده ... حرف درستی نیست پس عمل مغز چی بزرگتر از اون؟ 

روی عمل کردنش شک دارم. خیلی ها این عمل رو کردن نمیگم عوارض نداشته ولی اینجوری ندیدم. بازم با احتیاط تصمیم بگیر. 

بمیرم که چقدر درد داری که چند روزه تاپیک میذاری کاری از دستم جز دعا برای سلامتیت برنمیاد ولی واقعا ن ...

خدانکنه عزیزم 😢😢 ایشالا همیشه سلامت باشی ارره متاسفانه تا الان فقط دارم مسکن میزنم . جراح خودم که کار خاصی نکرد کورتونم تزریق شد بی اثر بود با دکترای دیگه مشورت کردم که لین راه پیشنهاد دادن 😔😑

برای التهاب عضله دارو نمیشه بدن؟التهاب هم میتونه علت درد باشه

خیلی محدودن داروها عزیزم تا الان فقط هرچی دادن موقتی بوده مثل ملوکسیکام و گاباپنتین باقی همه مسکن های چند ساعته بودن و کورتون 😓

خیلی محدودن داروها عزیزم تا الان فقط هرچی دادن موقتی بوده مثل ملوکسیکام و گاباپنتین باقی همه مسکن ها ...

گاباپنتین خیلی خوبه اونم جواب نمیده.

باید متخصص دست بری؟

تهران هستی؟

من از دوستم برات شماره متخصص دست که عمل هم انجام میده بگیرم بری پیشش

عمل سنگین بوده ... حرف درستی نیست پس عمل مغز چی بزرگتر از اون؟ روی عمل کردنش شک دارم. خیلی ها این عم ...

نمیدونم واقعا موندم دستم اخه قبل عمل ٥٠ درصد فلج عصب داشت خییلی دیر فهمیدن و تا عمل کنم کلی اسیب دیده بود میگن هرچی دیرتر عمل بشه برگشتش سختتره خودمم زمینه ای بیماری دارم کورتون میخورم بدنم التهاب میده سریعتر واسه همین خوب نشده بعد ٤ ماه اون یکی دستم اما بعد ٤٠ روز خیلی بهتر بود 

گاباپنتین خیلی خوبه اونم جواب نمیده.باید متخصص دست بری؟تهران هستی؟من از دوستم برات شماره متخصص دست ک ...

نه عزیزم روی دردا بی جواب بوده تا الان 😢 بفرست گلم ممنون میشم . 

اگه کورتون میخوری خب درسته التهاب میده . پس بخاطر التهاب هی عمل نکن ... چون بعد عمل بعدی هم ممکنه همین بشه من خودم دانشجوی پزشکی هستم ولی دکترا خیلی هاشون منفعت شخصی رو نگاه میکنن یه متخصص استاد دانشگاه پیدا کن. همه چیز رو بررسی کنه .