2777
2789
عنوان

چطوری رابطه مو با رفیقم که پسره تموم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 60 پست
میتونه مثل برادر باشهلطف و محبت ایشون از برادر کمتر نبودمن نمیدونستم وابسته میشه چی بگم والا

نه عزیزم

تنها کسی که میتونه برادر باشه فقط خود برادره

وقتی کسی نامحرمه، یعنی اتفاقا نمیتونه برادر باشه و میتونه دل ببنده

اگه میتونست مثل برادر باشه خدا میگفت، نه اینکه چهارچوب میذاشت

شما شاید ندونید، اما ایشون تو ذهنش با شما احتمالا تا اتاق خوابم رفته، احتمالا نه قطعا، چون بهتون علاقه داره

پس هرچه زودتر رابطه رو تموم کنید

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی ادامه بده به رابطه ای که اصلا قصدش ازدواج نیست؟ پسر هم بیشتر وابسته بشه؟ پسر یا برادر خودتون بو ...

عزیزم اینا که رابطشون احساسی، نیست

دوست خودم دوستای اجتماعی پسر چندتا داره که خدایی هم واقعا مثل برادر براش، هروقت تو رابطه با دوست پسر فابش به مشکل میخوره ازونا مشورت میگیره. نه حسی بینشون هست نه رابطه ای. 

بگو دارم ازدواج میکنم 

خداحافظی کن تمومش کن 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
نه عزیزمتنها کسی که میتونه برادر باشه فقط خود برادرهوقتی کسی نامحرمه، یعنی اتفاقا نمیتونه برادر باشه ...

من از شما عذر میخوام

شما برای من محترمید بسیار زیاد 

حرفتون هم درست

چیزی که شما میگی و میگی تموم کن توی عنوان تاپیک بنده هم هست

نوشتم میخوام تمومش کنم

اما شما که مذهبی هستی در هیچ جای کتب های دینی شما ذکر نشده تهمت نزنید؟ 

بریدی و دوختی برا خودت

مگه همه بی شخصیتن ک اتاق خوابو تصور کنن؟ 

عزیزم اینا که رابطشون احساسی، نیستدوست خودم دوستای اجتماعی پسر چندتا داره که خدایی هم واقعا مثل براد ...

عزیزم، احساسیه استارتر میگه پسر حس داره

بعدشم، محاله یه دختر و یه پسری باهم رابطه داشته باشن و حداقل یکیشون حس نداشته باشه

شما پسرارو نمیشناسید، اتفاقا حس هم نداشته باشن باز تنایل دارن، چون هممون چیزی داریم به اسم غریزه، که تو دخترها بعد عاطفیش فعالتره تو پسرها بعد جنسیش

نامحرم اسمش روشه، اونی که حسی بهت نداره فقط برادر و پدرته تمام، حتی پسرخاله و پسر دایی و غیره هم نیست

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

معمولا پسرا بی جنبن و نمیتونن دوست معمولی بمونن و زود فاز عشق و عاشقی میگیرن . بهش بگو من تورو به عنوان یه دوست دوست داشتم نه بیشتر و تو داری منو موذب میکنی پس ارتباطی نباشه بهتره 

من ومپایر اعظم نیستم😄
نه عزیزمتنها کسی که میتونه برادر باشه فقط خود برادرهوقتی کسی نامحرمه، یعنی اتفاقا نمیتونه برادر باشه ...

نه عزیز. ببین من خودم چندسال پیش با یه آقایی رابطه عاشقانه داشتیم چندسال خیلی باهم به مشکل میخوردیم. 

با یه آقای دیگه اتفاقی آشنا شدم بهش گفتم دوست پسر دارم بهم گفت از صداقتت خوشم اومد مشکلی پیش اومد رو من حساب کن. باورتون نمیشه این آقا شد مشاور و سنگ صبورم. هروقت با پارتنرم به مشکل میخوردم میرفتم پیش اون گریه میکردم مشاوره میگرفتم. چقدر کمکم کرد عزت نفسمو بالا ببرم. بعد چندسال هم با یکی آشنا شد ازدواج کرد و تموم شد این قضیه خیلی راحت. چون از اول بهم حسی نداشتیم و نزاشتیم به وجود بیاد

معمولا پسرا بی جنبن و نمیتونن دوست معمولی بمونن و زود فاز عشق و عاشقی میگیرن . بهش بگو من تورو به عن ...

آخه بعد از دو سه سال میشه زود؟ 

بی جنبه بود ک خب خیلی موقعیت ها بوذ میتونست سو استفاده کنه ولی نکرد

اصلا و ابدا

من از شما عذر میخوامشما برای من محترمید بسیار زیاد حرفتون هم درستچیزی که شما میگی و میگی تموم کن توی ...

تهمت؟! واقعا انتظار چنین حرفی رو نداشتم

مگه من گفتم ایشون خواستار برقراری رابطه بوده؟

گفتم تو ذهنش، و طبیعیه کاملا.

اگر تو تاپیکتون آقا بود حرفم رو تایید میکرد، این اصلا ربطی به خوب یا بد بودن پسر نداره این تو وجود پسر هست، قرار نیست چون شما دخترید و اینطور نیستید اقایون هم مثل ما باشند

خداحافظی لازم نیست. طوری رفتار کن که هم محترمانه باشه و هم صمیمیت بینتون کمرنگ بشه.... مثلا بلافاصله جواب پیام نده، زیاد بهش فکر نکن، پای درد دل و حرفاش زیاد نشین، بیشتر به کار و زندگی خودت برس. 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تهمت؟! واقعا انتظار چنین حرفی رو نداشتممگه من گفتم ایشون خواستار برقراری رابطه بوده؟گفتم تو ذهنش، و ...

چی بگم والا

حالا هرچی

من دیگه نمیتونم برای گذشته کاری کنم و بگم چرا باهاش آشنا شدم

برای آینده دنبال راه حلم