2777
2789
مدیتیشن یعنی خوداگاهی و تنفس عمیق که تاثیر بالایی روی اظطراب داره اما اگه چیزی که میگید ریشه عمیق دا ...

من اضطراب مزمن دارم از بچگی و نوجوونی 

از ۲۵سالگی حدودا بیماری کلیوی شدم ولی هر دکتر و آزمایشی دادم گفتن نرماله دکتر آخری فوق تخصص جراحی بود گفت از اعصابه باید بری روانپزشک دارو ضداضطراب بده 

مدیتیشن رو چجوری شروع کنم؟

ممنون عزیزم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اضطراب مزمن دارم از بچگی و نوجوونی از ۲۵سالگی حدودا بیماری کلیوی شدم ولی هر دکتر و آزمایشی دادم گ ...

قطعا پیشنهاد میکنم برید روانشناس رو اما در کنارش مدیتیشن رو خیلی جدی بگیرید 

برای شروع بشدت ساده هست 

توی گوگل تلگرام یا یوتیوب سرچ کنید فایل مدیتیشن پاکسازی

جایی که احساس راحتی میکنید قرار بگیرید با لباس راحت (چیزی مزاحمتون نباشه) و طبق گفته های فایل پیش برید😍

بسم الله الرحمن الرحیم

بی صبری و زود رنجی حاصل اهمیت یک موضوع است .

و محبت و علاقه درباره یک موضوع اهمیت داشته باشد 

اگر مخالفت پیش بیاید خشم به وجود می‌آید 

برای مثال 

شما به بچه خودت میگی برو برام آب بیار 

بچه مخالفت میکنه اینجا تنبلی و راحتی شما  اهمیت پیدا میکنه  و خشم ایجاد میشه این میشه غضب

البته بی صبری و عضب  اهمیت بالایی داره جایی که حق پایمال میشه شما باید بی صبر باشی 

دومین موضوع

شما نباید وابسته به رفتار مردم عمل کنید  

کلاس و ادا اصول  اهمیتی نداره    شیک و باکلاسی اهمیتی نداره 

شما نباید نیاز به تعریف و تمجید دیگران داشته باشید 

مثل موجود خون سردی که با تابش نور آفتاب انرژی میگیره نباشید 

معرفت خودتون رو گسترش بدید ذهن خودتون رو گسترش بدید برای زندگی نورانی نه برای زندگی دیگران 

خودتان باشید وانمود نکنید 

با خودتون کنار بیایید 

اصل زندگی این نیست 

بسم الله الرحمن الرحیمبی صبری و زود رنجی حاصل اهمیت یک موضوع است .و محبت و علاقه درباره یک موضوع اهم ...

چجوری برای حقی که داره پایمال میشه صبور باشم تا بتونم حقم رو نحوه احسن بگیرم .چون بی صبری من هدف و نقطه قوت طرف هست

چجوری برای حقی که داره پایمال میشه صبور باشم تا بتونم حقم رو نحوه احسن بگیرم .چون بی صبری من هدف و ن ...

خدمت شما بگم خوب خونده باشید متوجه شدید که گفتم حقی پایمال می‌شود شما غضب داشته باشید 

لذا جاهایی باید از حق خودتون بگذرید مثلا توی رانندگی 

اگر انسان بخواهد بابت هرچیزی  عصبانی بشه که مرگ بهتر از زندگی برای اوست 

یه جاهایی بحس  گفتن من به وجود می‌آید مثلا  انجام دهنده آن کار شمارو زیر سوال برده  شخصیت شمارو یا حس کمبود  

شما باعث این ماجرا می‌شود

فلذا از ذهن یک  شخص سوم به این ماجرا نگاه کنید می‌بینید اتفاق خاصی نیفتاده حالا  یک دقیقه دیر تر 

در واقع حس تواضع و فروتنی باعث آرامش شما می‌شود 

و این به معنی این نیست که منزوی باشید