2777
2789

واکسن زدمش تب داره اصلا نخوابیدم درس..بعد شوهرم از همون ساعت۱۱تا الان واسع خودش یکریزخوابه..بی عدالتی نیس ک ما نه ماه بارداری زایمان سخت و اسیب رسوندن ب بدن و سختیای شیردهی و شب نخوابیا و سختیای بچه داری رو تحمل کنیم بعد بگن بچه مال پدرشه واسه حضانت مال پدرشه واسه فامیلی پدرش واسه اجازه پدرش..خداوکیلی این قانونو کی وضع کرده پس ماها چیکاره ایم..ماهم تخمک میذاریم دیگه اگه اونا اسپرم میذارن..فقط موندم چرا اینقد بی عدالتتی در حق زن شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی از حق نگذریم دهن اون بدبختا هم سرویس میشه برای فراهم کردن لازمات زندگی و آینده اون بچه

این حرفا چیه اخه خیلی از خانما هم شاغلن و کمک خرج زندگی یعنی علاوه بر کار بچه داری و خونه داری..اگه اونا زحمت میکشن ما خانماهم زحمت میکشیم 

حرف شماهم کاملا حقه ولی خب ب این فکر کن اون بنده خدا هم از صب تا شب سرکار باید با هزار نفر سر کله بز ...

من کاری ب کاره اونا ندارم میخوام بدونم چرا مادر اینقد زحمت میکشه ولی سهمی از بچه نداره

این حرفا چیه اخه خیلی از خانما هم شاغلن و کمک خرج زندگی یعنی علاوه بر کار بچه داری و خونه داری..اگه ...

منکه نگفتم ما خانوما کاری نمیکنیم

اتفاقا من خودم دوتا بچه دارم و متاهل هم هستم و خبر دار از سختیای زندگی

تو دوبار پای دردل شوهرت نشستی ببینی سختیای زندگی از نظر اونا چیه؟

من میگم واقعا هم زن سختی میکشه هم مرد

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂