دیگه اعصابی واسم نمونده نزدیک یکساله عقد کردم همش مادر مادر میکنه دیگه حالم بهم میخوره حدود ده تا خواهر برادر داره هیچکدوم انقد وابسته به مامانشون نیستن این دیگه دهن من و سرویس کرده هر دقیقه مامانش بهش زنگ میزنه کجایی خسته شدم منم آدمم بخدا از سنگ که نیستم انقد تحمل کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حساس نشو ، براش تلاش نکن خیلی عادی به حال خودش رهاش کن ،رها کن تا به دست بیاری خودش برمیگرده ببین کی ...
تو میفهمی دقیقا من چی میگم....خیلی سخته بی توجه به همسرت باشی بعد بچسبی به مامانت من که نمیگم کلا قیدشو بزنه میگم همون اندازه ای که به اون توجه میکنه به منم بکنه
حتی اگه اونم بهت نگه تو برای احترام به بزرگتر باید بری عقب بشینی بخدا من خودم خجالت میکشم جلو بشینم ...
به جهنم روت نمیشه امثال تو لیاقتشون همیشه پشت بودنه.جای زن کنار شوهرشه مادرای بی تربیتشون اگه شعور داشت یاد پسرشون میدادن،هرچی عقده از زمان عروس بودن خودشون دارن سر عروسشون پیاده میکنن ذلیل شده ها
برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
حساس شدی روش اونم داره بدتر میکنه بی تفاوت باش یا روش بهتر تو هم برو تو جبهه شوهرت بگو چخبر از مامان ...
خب میدونی چیه عزیزم بخدا نمیتونم حتی نقشم بازی کنم که خوشم از مامانت میاد لفظی ام نمیتونم حالش وبپرسم...نمیدونم شایدم دل به دل راه داره اونم انقد بدش از من بیاد
تو میفهمی دقیقا من چی میگم....خیلی سخته بی توجه به همسرت باشی بعد بچسبی به مامانت من که نمیگم کلا قی ...
تایم داره ،این وضعیت و ببینی و مثل قبل بهش سرویس بدی مرد هوا برش میداره بدتر میکنه ، از خدماتت کم کن اروم اروم .به خودت برس کارهای موردعلاقت و بکن خودتو مشغول کن که ببینه اگه برات تلاش نکنه توجهتو از دست میده
برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
به جهنم روت نمیشه امثال تو لیاقتشون همیشه پشت بودنه.جای زن کنار شوهرشه مادرای بی تربیتشون اگه شعور د ...
شاید بگن مادرش درد زایمان وهزار جور کوفت ومرض کشیده باش ولی اینا همش حرفه دردهایی که من باشوهرم کشیدم هیچ کس باهاش نکشیده با بی پولیش بی ماشینیش بی همه چیزیش ساختم تا اینکه الان واسه خودش مغازه زده کسی شده به فاطمه زهرا رهن مغازه رو من دادم که صاحب مغازه ش بیرونش نکنه بعد اون موقع مامان لجنش کجا بود؟؟؟؟کجا بود که من میرفتم تو رستوران تو بوتیک کار میکردم که پول قسط وام هایی که براش گذاشته بودم و بده...الان میاد میشینه حاضری پولاشو میخوره