2777
2789

دیگه اعصابی واسم نمونده نزدیک یکساله عقد کردم همش مادر مادر می‌کنه دیگه حالم بهم میخوره حدود ده تا خواهر برادر داره هیچکدوم انقد وابسته به مامانشون نیستن این دیگه دهن من و سرویس کرده هر دقیقه مامانش بهش زنگ میزنه کجایی خسته شدم منم آدمم بخدا از سنگ که نیستم انقد تحمل کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی درباره مامانش حرف میزنه محل نزار واکنش نشون نده 

اصلا توجه نکن که فکر کنه مهمه برات 

این به مرور کم میشه 

وقتی زنگ میزنه به طعنه بگو مگه بچه ای که اینقدر زنگ میزنه با خنده مسخرش کن 

تقصیر‌مامانای آشغالشونهاینا که بچه بودن

خسته شدم کلافه شدم از بس بش میگم مادر خدا من وبکشه واست خدا عمر من وبندازه سر عمرت....براش هر دقیقه پول کارت به کارت می‌کنه بعد بمن ی ریال نمیده عاشقشه قسم آخرش بجون مامانشه بخدا همش دارم گریه میکنم بریدم دیگه همش به فکر مامانشه انگارنه انگار من زنشم

وقتی درباره مامانش حرف میزنه محل نزار واکنش نشون نده اصلا توجه نکن که فکر کنه مهمه برات این به مرور ...

من به خانواده خودم سپردم وقتی پیششم بهم زنگ نزنن بعد میگه چخبر از مامانت اینا میگم مگه من بچه ام که مامانم هی دم به دقیقه بهم زنگ بزنه بگه کجایی کجایی بیا بیا من الان ۲۴سالمه دیگه به منظور میگم که خجالت بکشه

حقیقتا خیلی سخته و خب احتمالا سخت تر هم میشه برات بهتر نیست برین باهم ی مشاوره درست و درمون چون واقع ...

این خیلی من واذیت می‌کنه احتمالا فهمیده من رو مامانش حساسم عمدا هی میگه من ومامانم عاشق همیم بدون هم میمیریم یجور که انگار میخاد حرصم بده منم کم محلی میکنم محاله با من مشاوره بیاد

یعنی چی عزیزم

منم همینطورم. انقدر زنگ میزنه انقدر زنگ میزنه الکی بعد هربار زنگ زدنش خونمون دعواست شوهرم قیافه میگیره فکرمیکنه تقصیر منه چون خونشون زیاد نمیرفتم . خدا لعنتش کنه ایشالله از زمین محوش کنه بخاطر اونا شوهرم چنان لگدی بهم زد هنوز پام درد میکنه بااینکه حامله ام دلش نسوخت، انقد مامانش رو مغزش کارمیکنه

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
این خیلی من واذیت می‌کنه احتمالا فهمیده من رو مامانش حساسم عمدا هی میگه من ومامانم عاشق همیم بدون هم ...

چقد رو مخه، قبل ازدواج معلوم نبود این وابستگی هاش؟ سوال نپرسیدی تا بفهمی بچه ننه اس یا نه؟