2777
2789
عنوان

■■ تاریخ تولدتو بگو شخصیت و استعدادتو میگم ■■

| مشاهده متن کامل بحث + 9100 بازدید | 936 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سبحان الله مردی که مادر شد

واییییییییییی جررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
۲۲.۸.۳جدی منطقی و ثبات محور علاقه مند به پیشرفت پله پله و امنیت خیلی اهل ریسک نیستی البته بعد ۲۵ سال ...

ممنون 

اگه زحمت نباشه میشه واسه شوهرم هم بگید 

تاریخ تولدش پونزده شهریور ۱۳۷۱ هست 

15 اسفند 1384

۸.۹.۶

بسیار مهربان دلسوز دلرحم و حامی و مسئولیت پذیر بالا

و در کل شخصیت مادرانه داری و حامی هستی

و علاقه مند به رشد و پرورش دادن

کمی کمال‌گرا و قضاوت گر 

تو باید بری دنبال پول و گرنه بازی رو باختی

هرچی سنت بیشتر شه جاه طلبی و اهداف بزرگ تر میشه

بعد ۲۵ سالگی 

بیشتر علاقه مند میشی به ثروت و لاکچری بازی

تقابل بین ثروت و معنویت داری

هنر و موسیقی و لطافت زیبایی شناسی هارمونی و ریتم رو خوب درک میکنی

و پشتکار نسبتا خوبی داری

تا حدودی علاقه داری از تعریف تمجید کنن

احتمالا اشپزی خوبی هم داری

بعد ۲۵ سالگی منطقی تر میشی و از دل رحمی ات کم میشه و بیشتر کاسب میشی و درک پولی ات بالا میره

مشاغل 

تمام حوزه های هنری عالیه مخصوصا هنز های دستی مثل نقاشی

پزشکی و پرستاری عااالیه

و وکالت

علم اعداد از کجا یاد گرفتی و اینکه جز اون حرف ابجد هم بلدی من تا حدودی یاد دارم با ابجد کار کنم ولی ...

ابجد نیست 

علم اعداد یا نومرولوژی هست

من از استاد هاشمی یاد گرفتم 

تو اپلیکیشن استاد امیر شریفی

سرچ کنی میاد 

و حدود ۴ ملیون با تخفیف شرکت کردم 

درضمن مشاوره نیم ساعته پیش استاد هاشمی حدود ۴ ملیون هست 

دو اردیبهشت ۹۹

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

ابجد نیست علم اعداد یا نومرولوژی هستمن از استاد هاشمی یاد گرفتم تو اپلیکیشن استاد امیر شریفیسرچ کنی ...

به دردت خورد میتونی آینده رو باهش پیش بینی کنی؟ 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

۲۸مرداد ۱۳۸۲

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.