2777
2789
عنوان

■■ تاریخ تولدتو بگو شخصیت و استعدادتو میگم ■■

| مشاهده متن کامل بحث + 4229 بازدید | 476 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر کی خاست عدد سال و ماه روز تولد بگه و بگه که میخواد کجا و یا چه شغلی بره بهش میگم خوبه براش یا نهش ...

ای من به فدات  ❤️ برای من بگو خیلی تو دوراهیم انگار من الان سی سالمه و تازه ترم اول علوم تربیتی ام  بگو به نتیجه میرسم یانه بخدا اگر خلافشو بگی ناراحت نمیشم چون اول راهم😘 علوم تربیتی پیام نور ترم اولم         ۱۳۷۳/۶/۲۰

سلام عزیزم۷ فروردین ۶۵

۹.۹.۳

تا حدود زیادی کمال گرا و قضاوت گر 

آینده نگری بالا

دنبال اهداف و کار های بزرگ 

کمی بازیگوش

تا حد زیادی جدی و کم حرف 

معنویت بالا

هر چی بگذره کمال گرا تر میشی

ای من به فدات ❤️ برای من بگو خیلی تو دوراهیم انگار من الان سی سالمه و تازه ترم اول علوم تربیتی ام ...

یعنی چی علوم تربیتی؟

آخرش چه کاره میشی؟

درضمن پیشگو نیستم فقط میتونم بگم استعداد داری یانه

یعنی چی علوم تربیتی؟آخرش چه کاره میشی؟درضمن پیشگو نیستم فقط میتونم بگم استعداد داری یانه

باشه عزیزم شما گفتی میگم خوبه براش یا نه 🤗خب علوم تربیتی دیگه یه رشته س  مثلا آخرش معلمی میشه