2777
2789

از شلوغی و جمعا بدم میاد ن مهمون دعوت میکنم البته پولم نداریم..و تو جمعا استرسی میشم و نمیدونم چجور رفتار کنم چیا بگم یه حرکتی نشون میدم بقیه حس میکنم با خودشون میگن این ساده طوره منگله از خودم بدم میاددد اوایل عروسیم بهتر بودم مهمون دعوت نیکردم همش و تو جمعا سرزبون داشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ عیبی نداری فقط چون دلت میخاد با خیال راحت خرج کنی برا مهمون و الان وضع اقتصادیتون خوب نیس تو لاک خودتی.سعی کن بری مسجد محلتون جدی مبگم ارتباطتت قطع نکن با اطرافت هرشب بری خوبه هم نمازت خوندی هم چارتا ادم میبینی حرف میزنی راه می اعتی حالا مسجد نمیخای بری کلاسی چیزی ک ارزونه برو بیشتر برا در جمع بودن تا مهارت یاد گرفتن

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
یه هزار تومنی نداریم

خب با این شرایط میخای مهمون دعوت کنی فک میکنی تو اینجوری فقط همه الان اینجورن ما هم همینیم نمیتونم مهمون دعوت کنم چون همش ترس غذا وابرومون پیش مهمون دارم الانیا ی سری توقعشون اینه جایی میرن همش چلو. و پلو بخورن نمیگن طرف نداره و فلان جلوشون چیز خوب نزاری میگن گداست بدبخته بیشتر دوری میکنن از ادم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

این یه چیزی نیست که معجزه بشه و یه دفعه سر و زبون پیدا کنی بلکه به مرور برای آدم به وجود میاد فقط من تجربه کردم هر چی از جمع فاصله بگیرم حضور در جمع برام سخت تر میشهو با اینکه آدم خجالتی ای هستم سعی میکنم زود به زود برم تو یک جمعی