2777
2789

من یساله ازدواج کردم هرگز با جاریام رفت وآمد نداشتم دوری ودوستی نه شماره ای نه هیچی شب قبل جاییی رفتم مادرشوهرمم بود البته من چون نمی‌بینم شون نمیدونم رابطشون با مادرشوهرم چجوریه ولی خوب قطعا از من بیشتر دوسشون داره حتمن هیچی تو مهمونی میزبان گفت خوب مثلا سحر خانم رابطتتت با جاریات چجوریه 

منم سریع گفتم خداروشکر خوبیم بلاخره اینروزا همه گرفتارن روابط کمرنگ تر شده یهو مادرشوهرم پرید وسط حرفم آره عروسام سه تاشو نام برد خیلی ماهن خیلی خوبن وتعریف کرد در ثورتی که با دوتاش کاملا قهره یکیشم کمتر تنها کسی که تحملش میکنه من بد بختم میخوام با سیاست بهش برسونم از حرفش ناراحتم چجوری بگم ؟؟؟

برای همدیگه خوب بخواهیم هر کسی نردبان خودشو داره حسادت ممنوع                                                                  عاشق همسرممم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی چقد منی راه درست برو.عذر مبخام مادر شوهرم مادره ولی تو فک کن دیواره اصن ب حرفاش اهمیت نده چون ذات مادر شوهر کرم ربختن ب عروسه  حال میاد عروس اذیت بشه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
خب مادرشوهرت عاقله

گفتم بدشونو بگه ولی وسط حرفم پرید ودوساعت ازشون خوبی گفت خداییی سخته

برای همدیگه خوب بخواهیم هر کسی نردبان خودشو داره حسادت ممنوع                                                                  عاشق همسرممم 😍

حواست باشه مادرشوهر منم نمیداش شماره جاریام‌داشتهدباشم میکفت دوری دوستی

با همه شون قهر بود تو‌جمع تحویلشون میگذفت جون میداد

تا اینکه با جاریام صمیمی شدم با هر سه مون قطع ارتباط کرده داره اتیش میگیره

گریه کرده به شوهذم گفته اینا دوست شدن بر علیه ما دشمنی منن جلوشو بگیر

۵ سال دوری دوستی بوذیم الان دوستیم خار تو چشم مادرشوهر

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

ینی شما میگی باید بدگویی میکرد از عروساش پیش غریبه؟! 🤔🤔

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اخی چقد منی راه درست برو.عذر مبخام مادر شوهرم مادره ولی تو فک کن دیواره اصن ب حرفاش اهمیت نده چون ذا ...

عزیز دلم منم میدونم مادرشوهرم با سیاسته بر عکس من نانازی که پیش ننه بابام لا پر قو بزرگ شدم نمیدونم سیاست چیه ولی نباید وسط حرفم میپرید دوساعت خوبی کساییی رو میگفت که سال تا سال نمیبینشون

عزیز دلم منم میدونم مادرشوهرم با سیاسته بر عکس من نانازی که پیش ننه بابام لا پر قو بزرگ شدم نمیدونم ...

کرم داره خب.بعدم جلو غریبه ها ابنجور گفته نگن باهم بدن‌.بیخیال زندگیتو بکن هرچی خواست بگه فقط حال تو مهمه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
ینی شما میگی باید بدگویی میکرد از عروساش پیش غریبه؟! 🤔🤔

نه عزیز دلمن مگه خودمن بد گویی کردم منم گفتم خداروشکر خوبیم یهو پرید دوساعت گفت خوبن فلانن اوننن لیننن در صورتی که زنه از اون سوال نپرسید میتونست نپره وسط حرفم خودشم جز جیگر نده برا کساییی که همش قهرن

حواست باشه مادرشوهر منم نمیداش شماره جاریام‌داشتهدباشم میکفت دوری دوستیبا همه شون قهر بود تو‌جمع تحو ...

وای چه با حال😁😁😁😁

نه من خودمم باهاشون حال نمیکنم آدم من نیستن 

نه عزیز دلمن مگه خودمن بد گویی کردم منم گفتم خداروشکر خوبیم یهو پرید دوساعت گفت خوبن فلانن اوننن لین ...

شایدم حس کرده بقیه متوجه شدن با هم خوب نیستن خواسته ماستمالی کنه و به قولی آبروداری کنه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇