2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی الان که میخوای تغییر بدی حداقل یه اسم قشنگ تر بذار. یه چیزی بذار که خوش آوا و راحت باشه تلفظش

شما همونی ک طلاق گرفته بود ؟

یکی از سوالای تو ذهن من زندگی شما بود واون طلاق بی دلیلت همیشه 

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐
مث چی؟

خیلی اسما هست . الان چیزی به ذهنم نمیرسه 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
شما همونی ک طلاق گرفته بود ؟یکی از سوالای تو ذهن من زندگی شما بود واون طلاق بی دلیلت همیشه

بله😐 من خودم دیگه بهش فکر نمی کنم بعد شما هنوز بهش فکر میکنی ؟😂

به نظرم اسی خیلی ذهنت رو درگیر مسائل بی اهمیت میکنی 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
بله😐 من خودم دیگه بهش فکر نمی کنم بعد شما هنوز بهش فکر میکنی ؟😂به نظرم اسی خیلی ذهنت رو درگیر مسائ ...

ن فقط وقتی اسمتو میبینم تو تاپیکا 

آره قبول دارم

بله😐 من خودم دیگه بهش فکر نمی کنم بعد شما هنوز بهش فکر میکنی ؟😂به نظرم اسی خیلی ذهنت رو درگیر مسائ ...

واقعا دیگ بهش فک نمیکنی ؟مگ میشه 

واقعا دیگ بهش فک نمیکنی ؟مگ میشه

آره دیگه شده .وقتی طرف رفته ازدواج کرده دیگه برای چی گذشته رو الکی شخم بزنم ؟ فقط به خودم ضربه میزنم اینطوری

آره دیگه شده .وقتی طرف رفته ازدواج کرده دیگه برای چی گذشته رو الکی شخم بزنم ؟ فقط به خودم ضربه میزنم ...

من جوشی ام اگ جات بودم هر لحظه ک دخترمو میدیدم خودمو عذاب میدادم ک چرا سر یکی دیگ زندگی مو خراب کردم .

خوشبحالت واقعا 

من جوشی ام اگ جات بودم هر لحظه ک دخترمو میدیدم خودمو عذاب میدادم ک چرا سر یکی دیگ زندگی مو خراب کردم ...

اون زندگی مفت نمی ارزید .شما نمی دونی ....

خوشبحالت نداره واقعا 😑😐😂 

اون زندگی مفت نمی ارزید .شما نمی دونی ....خوشبحالت نداره واقعا 😑😐😂

زنده و موفق باشی عزیزم 

درسته 

خوشبحال و برااین گفتم ک مث من وسواس فکری ندآری